Wynajmę powierzchnie pod stoiska, namioty handlowe lub inna działalność sezonową w centrum Jastrzębiej Góry przy głównej ul.Rozewskiej. Bardzo dobra lokalizacja, b.duża ilość przechodni. Powierzchnie od 10m2 do 1000m2.
Kontakt: 511-547-504
|
Miejsca pod handel nad morzem |
Miejsca pod handel nad morzem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Oferty Nieruchomości
Autor
Wiadomość
Wynajmę powierzchnie pod stoiska, namioty handlowe lub inna działalność sezonową w centrum Jastrzębiej Góry przy głównej ul.Rozewskiej. Bardzo dobra lokalizacja, b.duża ilość przechodni. Powierzchnie od 10m2 do 1000m2.
Kontakt: 511-547-504
pewnie drogo, co ?
i co ? trzeba napisac zapytanie na pw ?
nie lepiej podac informację rzetelną ? to tak jak widzę ogłoszenia : sprzedam ....cena do uzgodnienia nie lepiej napier sobie cenę uzgodnić zanim się bedzie sprzedawać ? uzgodnić czy się sprzedaje i za ile i wtedy dac ogłoszenie jestem zainteresowany miejscem ale nie wiem czy ceną nie mozna dac od razu informacji ?
Cena od 6000zł za sezon.
ok dzięki, porozmawiam z kolegą i zadzwonimy
Poszukujemy kilku chętnych osób do handlu w Międzyzdrojach na hali targowej. Znajduje się ona przy zejściu na plażę, 50 m od wody. Hala targowa będzie czynna od 01.06.11 do 10.09.11. Oprócz powierzchni targowej na hali znajdują się także małe pokoje sypialne i ubikacje. Więcej szczegółów pod nr telefonu 600 784 975
Stoiska handlowe , gastronomiczne nad morzem (Łazy k/Mielna), przy głównej ulicy wynajmę. Moduły 2,5 x 5 m lub wielokrotność. Usytuowanie - centrum miejscowości. Możliwość dzierżawy + camping mieszkalny 2 lub 4 osobowy. Cena stoiska do uzgodnienia, srednio od maj-wrzesien 5500zł/1 moduł. Faktury VAT. Kontakt: 601619301.Jeśli nie odbieram tel proszę o sms.
Zostały mi jeszcze dwa miejsca pod handel lub gastronomie w Pobierowie. Info pod numerem 608259318
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Miejsca pod handel nad morzem": - Szukam miejsca nad morzem w gorach na handel - Pilnie poszukuję miejsca nad morzem !! - szukam miejsca handlowego nad morzem na sezon 2011 - handel nad morzem - Handel nad morzem
• Strona 1 z 1
|
|