|
Mielenie tworzyw sztucznych prosze o pomoc |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. jestem tu nie pierwszy raz i dzis postanowilem sie zarejestrowac. Mam 23 lata, prowadze z kolega wlasny interes ale poniewaz konkurencja powieksza sie w tepie zastraszajacym, firma nie jest duza - dochody sa coraz mniejsze. Slyszalem troche na temat przetworstwa tworzyw sztucznych... i tu moja prosba do was:moi rodzice maja niewielki budynek gospodarczy ktory moglbym zajac, posiadam 15000 zl gotowki. Chcialbym zajac sie mieleniem tworzyw. Poradzcie mi jakie urzadzenie powinienem kupic, czy ta kasa jest wystarczajaca, gdzie najlepiej kupowac i gdzie sprzedawac. Myslalem o skupowaniu twardych tworzyw jakies zdemolowane zderzaki, obudowy komputerow itp. Mieszkam w malym miescie pod krakowem jesli jest ktos kto zna temat prosze poradzcie mi tu lub jesli ktos moze umowimy sie na spotkanie moge zaplacic za poswiecony mi czas i za informacje. Nie chce stac w miejscu chce cos robic problem tylko w wiedzy nie znam tego tematu. wiem ze 15000 to niewiele ale powoli do celu. Jeszcze raz prosze o pomoc ludzi ktorzy znaja sie na tym. kontakt mailowy: progaz04@o2.pl . Pozdrawiam: Michal.
|
|