Jak w temacie. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu i dyskusji o szczegółach możliwego przejęcia.
Pozdrawiam.
|
Mielno.eu - sprzedam udziały (lub całość) domena + serwis |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
‹ Oferty Towar
Autor
Wiadomość
Jak w temacie. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu i dyskusji o szczegółach możliwego przejęcia.
Pozdrawiam.
witam, jaka cena serwisu?
Mowa o poważnym przedsięwzięciu tak więc proszę nie spodziewać się, że jakiekolwiek kwoty lub warunki zostaną publicznie podane na forum. Zapraszam natomiast do nieanonimowego kontaktu ze mną poprzez mail info (malpa-antispam) adamszczypiorski/kropka/com (przepraszam za utrudnienia, forum nie pozwala wysyłać linków na forum, sądzę że zainteresowani domyślą się jak złożyć w całość adres email).
Polecam wszystkim prowadzenie biznesu online, bez znaczenia w jakiej konkretnie dziedzinie - sprzedaż czy usługi. Osobiście inwestuję w różnych sektorach wykorzystujących tradycyjne narzędzia inwestycyjne, posiadam zarówno kilka działek budowlanych, grałem na GPW do końca 2006, jestem udziałowcem w spółkach prowadzących działalność internetową. Moje wnioski w wielkim skrócie są takie: - biznes online nie wymaga znaczącego kapitału założycielskiego na zakup gruntów, budowy obiektów, kupna urządzeń etc - biznes online, dzięki niskim kosztom, jest świetnym narzędziem dla każdego inwestora, nie tylko początkującego przedsiębiorcy jakich sporo ja tym forum (jak wnioskuję). Nie tylko w mojej opinii, ale także według wielu znaczących przedsiębiorców z Polski i Europy wyraża przekonanie, że największe pieniądze w najbliższych latach zarabiane będą na biznesie online (oczywiście zaraz po takich sektorach gospodarki jak energetyka, przemysł paliwowy etc). Natomiast, co jest kluczowe w tej kwestii - domena. Dlaczego? Domena internetowa to "wirtualna nieruchomość" albo "adres firmy". Zainteresowanych domeną Mielnoeu informuję, iż prawdopodobnie można za kilkanaście złotych zarejestrować adres podobny, typu super-mielno-24xxxxx lub inny (możliwe, że będzie wolny), ale receptą na sukces w biznesie online jest posiadanie najlepszego z dostępnych adresu prowadzącego do naszej firmy online. Mechanizm jest prosty - ten sam stragan z kwiatami, ustawiony przy głównej ulicy miasta, a ustawiony na końcu małej wsi, będzie miał zupełnie inne wyniki finansowe, gdyż inne będzie skupienie klientów wokół naszego biznesu. Szanowni Państwo, działam w biznesie internetowym od lat. Dziwią mnie ciągle zauważalne błędy firm, wydających krocie na marketing, a nie posiadające dobrego adresu w Internecie. Taki sposób prowadzenia biznesu, w świecie gdzie każdy z nas użytkuje sieć Internet, jest jak przysłowiowe porywanie się "z motyką na słońce". Dobry adres w Internecie = dobra lokalizacja biznesu = kreowanie wizerunku marki = podstawa marketingu = podstawa sukcesu Pozdrawiam serdecznie.
|
|