|
Mieszkam Niemcy Kolonia; oferuje wspolprace, kontakt |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam, moge nawiazac wspolprace, zakupic na terenie Niemiec towar, zalatwiac rozne sprawy. Mam troche doswiadczenia w handlu. Czekam na powazne oferty. Pozrawiam
witam!
Interesują Pana wyroby (parapety, blaty kuchenne, nagrobki, płytki itp.) z kamienia naturalnego (granit, marmur)? pozdrawiam
Chetnie sprzedam w Niemczech OKNA,DRZWI,ZALUZJE,ROLETY ,Wystawie Fakturę z 0%VAT jak bys miał ochote na współprace podeslij namiar.
WITAJ MAM OFERTę SPRZEDAżY U CIEBIE MATERJAłU.TYLKO TO JEST ROZMOWA NA TELEFON LUB PRZEZ E-MAIL.
TO JEST MóJ PRYWATNY lon6@wp.pl tel. 691 136 768
Witam. Czy bylby Pan zainteresowany sprzedaza wyrobow kowalskich {ogrodzenia kute, balustrady, stoliki, krzesla, kwietniki, karnisze itp..}.
Witam Serdecznie
Czy byłby Pan zainteresowany pozyskaniem klientów na konkretny towar? W swojej ofercie posiadam obecnie chustki Du-Rag w kolorach czarnym i białym, w bardzo konkurencyjnych cenach. Chustki wykonane są z elastycznego, oddychającego materiału, zakładane pod czapki z daszkiem, stosowane do codziennego ubioru. W ofercie posiadam jeszcze bandamki na głowę, opaski na głowę i opaski na nadgarstek tzw. potówki. Interesuje mnie eksport, nawiązanie stałej współpracy z odbiorcą towaru. Jeżeli jest Pan zainteresowany to prosze o kontakt pod numerem telefonu: 889603397 lub przez email: adrian_szczepina@wp.pl Zdjęcia mogę przesłać na maila. Serdecznie Pozdrawiam
Witam Serdecznie
Czy byłby Pan zainteresowany exportem chust,bandamek,opasek na nadgarstki, opasek na głowę, du-rag, chustek na rower. Posiadam bardzo dobre ceny i rózne wzory. Na maila mogę przesłać ofertę + zdjęcia. Serdecznie Pozdrawiam Adrian Szczepina moj email: adrian_szczepina@wp.pl
mozliwe do 200 - 300 % zysku. Wiem ze nie ma ich na rynku w Niemczech. Wysylka indywidualna do konkretnych odbiorcow lub hurtem po znizonej cenie.
Prosze o kontakt jesli odpowiada.
Ja chetnie bym szukala zbytu na drewno,mieso itp wiecej na maila pozdrawiam Marzena
witam..
Moze byłby Pan zainteresowany sprzedaza uchwytów drzwiowych aluminiowych, ze stali nierdzewnej lub kapciami dla gosci? kontakt: anula2008@interia.pl
|
|