Witam
Oto krótkie wprowadzenie: nie masz głowy by się uczyć do egzaminu? masz ważną rozmowe kwalifikacyjną? lub też może idziesz na randkę z dziewczyną, która cię onieśmiela i nie możesz z siebie wykrztusić ani słowa? mam na to lekarstwo :)
Moim pomysłem na biznes jest wypożyczalnia mikrosłuchawek. Mikrosłuchawkę wkłada się do ucha i działa ona bezprzewodowo przez bluetooth lub też przez rozmowe telefoniczną, gdzie po drugiej stronie znajduje się osoba która podpowiada. Słuchawka posiada również bardzo czuły mikrofon.
tutaj numer aukcji na allegro (jako nowy nie moge wstawiac linka wiec podaje numer aukcji): 1054889771
W moim mieście znalazłem tylko jedną osobę, która oferuje taką usługę i wiem , że popyt na to jest ogromny.
Cena wynajmu w okresie zwykłym 50 zł za dobę, w okresie maturalnym 70-80 zł.
Dodatkowo chciałbym również do asortymentu wprowadzić podsłuchy, np dla rodziców w celu sprawdzenia o czym rozmawia niepełnoletnia córka z chłopakiem w swoim pokoju.
Chciałbym coś rozkręcić właśnie w tym kierunku kładąc główny nacisk na mikrosłuchawki. Koszt jednego zestawu to 575 zł. Chciałbym z 10 sztuk zakupić.
Chciałbym się starać o dotację z PUP-u , ale czy to jest wogóle legalne? Czy mam szansę dostać taką dotacje? Jak to wygląda w świetle prawa ktoś się orientuje?
Ogólnie to jestem studentem zaocznym i dzisiaj się zarejestrowałem w urzedzie pracy ;]
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :)