|
Milion nowych klientów z ukrainy ? |
Milion nowych klientów z ukrainy ?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Czy naprawde nie doceniacie internetu czy tylko udajecie ? komunizn się skończył a ludzie z byłuch republik czekają na wasz towar przysłany przez internet i sami moga zaoferowac małe co nie co czemu nie zacząć pisać stron w ich języku i prowadzić aukcji ? czyzby nie warto? nie sądze Szukam chetnych wejść w takie przedsięwzięcie ze swojej strony moge zaoferować logistykę tłumaczenie stron grafikę a może robić na początek internetowe wizytówki w jezykach tych republik (litwa białoruś ukraina) czekam na odzew ludzi z pasją o swobodnym spojrzeniu i dużej wyobraźni nowe tereny do handlu czekają aby je zająć.
A nie zauważyłeś, że np allegro tam działa?
to czemu białorusinki szukaja na polskich serwerach
Może z takich samych powód z jakich my szukamy na amerykańskich?
wiem że brak im stron w necie i można to nadrobić a poza tym można sie zareklamowac alegro w jakim języku tam jest rosyjskim ? nie wszyscy go lubia jak tylko moga to omijają szukają stron w swoim języku sprawdz ja sprawdziłem nienawieść do rosjan we Lwowie jest przeogromna
Bialorusinki,Ukrainki i Rosjanki. Widze,ze odswiezasz pomysl sprzed miesiecy(biuro martymonialne) kiedy wszyscy cie olali. Owe dziewki szukaja na polskich stronach sposobnosci by uzyskac polski paszport kolego,bo przeciez nie milosci. Obudz sie!
chłopie ale to kobiety z krwi i kości wole ukrainkę na 3,5 roku w łóżku niz polke na całe życie To przecież nie jest zabronione co ?
Kurde,dalej nie rozumiesz...
to ty nie rozumiesz to konkurencja dla polek ukrainka białorusinka czy litwinka zrobia wiele a napewno to czego nie zrobi polka w łóżku i po zanim Małeństwo z korzyścią dla obu stron nie z miłości sex poczucie rodziny wspólny czas to wszystko to normalne życie i coraz wiecej polaków Facetów w pewnym wieku szuka takich pań bo polki są zbyt wymagające
Jasne,juz widze ta rozpacz w oczach polek na sama mysl o kobitkach zza wschodniej granicy
hmm a ja się zastanawiam jaki procent białorusinów korzysta z internetu ? 1-2% ? rynek docelowy jest biedny i zbyt mały by zawojować wschód przez kabel :)
ja nie mówie że jest ich duzo ale w polce też zaczynaliśmy skromnie internet rozwija się szybko dziś 3% jutro 5% a za rok kto wie 50% oczywiście oni tez zaczynaja od modemów z telefoni komórkowej a to poszeża zasięg
B E L A R U S 9,685,768 population ('08) - Country Area: 207,600 sq km Capital City: Minsk - population 1,753,245 ('07) 6,000,000 Internet users as of March/08, 61.9% penetration, per ITU. 11,400 Broadband Internet connections as of Sept/07, per ITU. Rzeczywiście bardzo dziwne - tylko 11 tys stałych łącz szerokopasmowych, gdzie w Polsce jest zainstalowanych ponad 3 miliony. --------------------------------------------------------------------------------- piotrgeniusz rozumiem, że sugerujesz, iż w krajach sowieckich nie ma wystarczającej ilości grafików i osób piszących strony i ty chcesz wyruszyć na odsiecz i zacząć tworzyć serwisy, dobrze rozumiem?
a przy okazji zarobić ale moja oferta jest kierowana do polskich firm które chciały by mieć wizytówkę w innym języku niz polski i angielski Wkońcu ukraina to tez państwo A czemu ja z ta ukrainą bo moja pani jest ukrainką .
Twoja oferta czyli że oferujesz tłumaczenia polsko-ukraińskie i rosyjskie tak aby dodać wersje językową strony, czy jak to ma wyglądać.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Milion nowych klientów z ukrainy ?": - Pozyskanie nowych kontaktów, klientów - Miliony nowych Klientow dla Twojej Firmy! - Chcesz str. internetowej, która przyciągnie nowych klientów? - jak Pozyskać nowych klientów- firma malarska - pomocy - Interesuje Cię rozwój biznesu?Potrzebujesz nowych klientów?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|