Chcecie to krytykujcie jednak mam jedną prośbę nawet kiedy piszecie " pierdoły " dodajcie swoje 5gr ( wartościowe oddzielone od reszty wypowiedzi )
O co chodzi :
Temat ma za zadanie zgromadzić małe biznesy możliwe do wykonywania przez jedną osobę jednak nie dłużej niż przez 2 tygodnie.
Biznesy te powinny mieć bardzo dobrą przebitkę.
Podajemy daty ( lub okresy ) , rodzaj podjętej działalności , oraz potencjalny zarobek ( w wycenie nie jestem dobry wiec liczę na to ,że będziecie mnie poprawiać )
Jako , że niemożliwe będzie ciągłe edytowanie tematu postaram się robić podsumowania.
Przykład :
08.03 - Dzień kobiet - handel kwiatami drobnymi upominkami - (z moich rozmów z znajomym zarabia około 1000 zł w jeden dzień )
10.04.2010 (tragedia w smoleńsku) - 18.04(pogrzeb prezydenta) - sprzedaż flag narodowych ( co roku będą obchodzone rocznice ) , pamiątek fotografi.
01.05 - Dzień pracy - sprzedaż koszulek ( np. pier*** nie robie )
26.05 - Dzień matki - handel kwiatami drobnymi upominkami ( na cmentarzach również tego dnia i wcześniejszego jest wzmożony ruch )
01.06 - Dzień dziecka - ( jeszcze nie mam pomysłu )
01.11 - Dzień wszystkich świętych - znicze , kwiaty na grób
11.11 - Narodowe Święto Niepodległości - flagi
06.12 - 23.12 - przygotowania świąteczne - sprzedaż choinek ( można spokojnie dojść do 500 zł na dzień po odliczeniu kosztów )