Witam wszystkich!!!
Wiele czytałem złego na temat MLM, i szczerze mogę powiedzieć, że wielu użytkowników tego forum ma trochę mylne pojęcie lub wcale go nie ma na ten temat.
Jedna Pani z FM dzielnie broniła tego tematu, ale miała zbyt wielu krytyków.
Panie i Panowie MLM to nie jest produkt!!! Jest to system sprzedaży na zasadach sieci. Niektórzy mówią tu o firmach takich jak FM, Avon,Oriflame a nawet Orange, Plus, Era. Właśnie do tych ostatnich chciałbym nawiązać, ponieważ między obiema grupami istnieje pewna drobna różnica. Firmy FM,Avon czy Oriflame stworzyły znakomitą sieć sprzedaży - na czym polega chyba nie muszę tłumaczyć - która wyniosła je na szczyt. Natomiast Orange, Plus czy Era to nie jest MLM, działają one na zupełnie innych zasadach tzw. franchising, jest to rodzaj sieci, ale nie MLM.
Proszę teraz zadać sobie pytanie: Jaki biznes otworzyć przy minimalnych kosztach? teraz drugie pytanie: Czy biznes oparty na systemie MLM to dobry początek?
Otóż Tak!!! MLM to dobry biznes na początek, jeżeli jest oparty na wykorzystaniu internetu , trzeba tylko zamówić pakiet startowy, ceny są różne ale i tak warto.....
Jeśli macie pytania darek.barczyk@moje-biznes.pl
Dariusz Barczyk