Witam!
Szukam kluczowych osób do współpracy w projekcie bazującym na deregulacji rynkowej. Gwarantuje pełne wsparcie merytoryczne i praktyczne na terenie całego kraju.
W celu udzielenia szczegółów proszę o wiadomość na privie.
Pozdrawiam,
Ziemowit.
|
MLM to jest przyszłość! |
MLM to jest przyszłość!
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Witam!
Szukam kluczowych osób do współpracy w projekcie bazującym na deregulacji rynkowej. Gwarantuje pełne wsparcie merytoryczne i praktyczne na terenie całego kraju. W celu udzielenia szczegółów proszę o wiadomość na privie. Pozdrawiam, Ziemowit.
Kluczowy to Ty masz problem z tym MLM-em. Na tym forum trudno o frajerów.
A tak naprawdę o co Ci chodzi?
czy kiedyś skończą się te głupie namowy na ten super "biznes"? czy są jeszcze jelenie? Moim zdaniem wszystkie zostały już odstrzelone. kto miał się sparzyć już się sparzył. ale z drugiej strony wciąż przybywa nowych pokoleń i w nich cała nadzieja naciągaczy w stylu mlm.
- nic nie robisz, my cię poprowadzimy za rączkę do naprawdę wielkich pieniążkow, tylko kup pakiet startowy i sam go zużyj lub wciśnij cioci. :)
Człowieku dlaczego nie powiesz , że chodzi o nową erę telekomunikacji ? o wprowadzenie na rynek najnowszych modeli videofonów ? ,że uzyskujemy premie zarówno od sprzedaży jak i od rachunków klienta ... ?? To z tych pozytywnych akcentów ;p Na razie nie będę bardziej psuł ci tematu :] aha używając wielu cudownych słów takich jak " deregulacji rynkowej " nikogo nie przyciągniesz bo gadasz jak polityk ;) Niby mądrze ale tak naprawdę żadnych szczegółów , a jeszcze ludzie zadają sobie pytanie czy ty sam wiesz o czym mówisz, bo trzeba mieć naprawdę potężną wiedzę ( i praktykę ) by poznać zasady działania rynku (, do konkretnego produktu ).
Jakie Ty masz doświadczenie w telekomunikacji i skąd tyle ciekawych informacji posiadasz na temat tego biznesu? Na pewno z pierwszej ręki:)
Donalda Trumpa jeszcze nie odstrzelili bo to jest największy "jeleń" który to rekomenduje:)
Czy ktoś tu kogokolwiek do czegoś namawia?
a diablo włodarczyk rekomenduje boks, więc jutro idę zapisać się do wagi ciężkiej
szukasz kluczowych osób, czyli namawiasz i szukasz jeleni
Czyli ACN, byłem na spotkaniu, jedno co mnie baaaardzo zrazilo to oplata wstepna ( szukanie naiwnych) oraz pieniadze tylko wtedy jak wkopiesz swoich znajomych i rodzine w w ten mlm ( skromniutkie pieniadze pracujac samemu lub z mała strukturą ). Co do atrakcyjnosci to tylko te telefony komorkowe ( zwykła oferta plusa), reszta jest bez sensu ( videofon, plany taryfowe).
Mowili cos o rynku gazu a jak sie spytalem o sczegoly to sponsor nic nie wiedzial ):
Po co, te emocje...?
Prawda, że forum nie jest najlepszym miejscem do werbowania partnerów biznesowych. Powiem więcej, w MLM wogóle nie chodzi o żadne "werbowanie". Jednak Wasze komentarze, które traktują marketing sieciowy jako forma naciągania ludzi też budzi niepokój. Ubolewam nad tym, że tak ciężko jest niektórym osobom zrozumieć, że marketing wielopoziomowy, to taki sam biznes jak tradycyjna sprzedaż i dbałość o to, by punktów dystrybucji było jak najwięcej. Z tą tylko różnicą, że nie ma to charakteru scentralizowanego. Oburzanie się natomiast tym, że ktoś proponuje nam pakiet startowy na rozpoczęcie działalności biznesowej też uważam za bezpodstawne. Powód jest prosty: Starter jest po to, byś mógł poznać produkt i potrzebne Ci informacje o nim - inaczej nie będziesz go w stanie sprzedać i zareklamować. Dlaczego nie niepokoisz się, gdy ktoś proponuje Ci wykupienie lokalu na sklep, lub usług księgowej? Widzisz,to tylko kwestia nastawienia i stereotypów... Ale też rozumiem, mimo wszystko, że dla wielu ludzi MLM kojarzy się negatywnie. Powodem jest nieprofesjonalna działalność dystrybutorów i liderów branży. Bywa i tak, że niektóre firmy działaja mało fairplay. Nie dziwie się zatem, że gdy ktoś mówi "mam fajny biznes w MLM" odbiorcy są z założenia zdegustowani.
Jeżleli "pakiet startowy" jest tylko by opłaćic funkcjonowanie firmy a nie za szkolenia, materialy, coś naprawde interesującego i przydatnego to według mnie jest to szukanie naiwnych... Kasa za pakiet zostanie zwrócona jeżeli wciągniesz ileś osób w określonym czasie... ( bardzo sugestywne) Wkopales sie to wkop i innych i to szybko puki masz zapał i ( jeszcze) znajomnych. (;, Sam działam w MLM ( branża finansowa) ale moim jedynym kosztem bylo 230 za 2 dnowe szkolenie w górach. ( coś firma sobie napewno na tym przycieła ale to sa grosze). W moim MLM zarabiam na swojej produkcji i kogos na podobnych zasadach a nie, że z mojej produkcji mam prawie zero tylko musze znlalezc 10-20 innych by oni zarabiali za mnie. W ACN jest pakiet starowy, bo z tego sa wyplacana kasa dla liderow, w kazdym MLM jest duzy przemiał i na tym sie zarabia. Jak ACN jest taki dobry to dlaczego nie można wejść bez pakietu i np miec potracane w raz z produkcja? Ten MLM odradzam!
A ja mam apel do niektórych forumowiczów od MLM-u:
Nie zakładajcie co dwa dni nowych wątków, bo co drugi wątek to MLM i sprzeczki! Co za problem odnowić starszy temat?!
Timon1984 zapewne masz rację, różnie to bywa w różnych firmach - tak jak i wszędzie. Najlepszą bronią przed naiwnością jest zawsze wiedza.
MLM polecam każdemu, kto chce zbudować dla siebie lepszą przyszłość. Warto jednak poznać na czym ten biznes naprawdę polega, wybrać dobrą firmę, która oferuje wartościowy produkt oraz spotkać prawdziwych liderów, którzy nauczą cię prawdziwego biznesu. Zgodzę się natomiast, że nie jest to łatwa sprawa...
Za 2, 3 lata sam będziesz korzystał z VoIP z opcją video i wtedy stwierdzisz że to bez sensu. Nie znasz planu marketingowego tej firmy, więc nie wiesz że bycie klientem nic nie kosztuje. Za zdobycie 14 klientów z pomocą sponsora otrzymujesz 900zł.
Ps. Nie krytykuje żadnego MLM bo wiem że są to jedne z lepszych systemów w dzisiejszych czasach na zbudowanie dochodów pasywnych. Wybrałem ACN tylko i wyłącznie dlatego że trafiłem w grono fantastycznych osób które mi pomagają. Żadna z osób z którymi współpracuje nie czuje się oszukana i wciągnięta. Wszyscy klienci są zadowoleni. Zresztą gdyby nie byli to firma przestała by się rozwijać. To chyba logiczne.
Jest cos takiego jak skype, lepsze rozwiazanie niz telefon, który ma w ofercie ACN, Nie musze miec linii telefonicznej i jest bezplatne. Dodatkowo za 22 zł nieograniczone rozmowy na stacjonarne w Polsce. Za dodatkowe m 10 zloty masz numer telefonu ( normalny numer, na który moża dzownić) Twoj videofon jest tylko kompatybilny z takim samay modelem ( bardzo duzy minus), musi być linia telefoniczna i internet, plus ploacisz za polaczenia. Pomysl sam czy te rozwiazanie ma przyszlosc...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "MLM to jest przyszłość!": - Przyszłość - Przyszłość to internet! - Pomysły na przyszłość - Młody z perspektywą na przyszłość - gastronomia to przyszłość - catering
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|