|
Młoda młodzież z klasą |
Młoda młodzież z klasą
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jestem właścicielką sklepu z galanterią skórzaną, srebrną biżuterią i dodatkami typu apaszki krawaty itp. Postanowiłam poszerzyć swoją działalność o sprzedaż odzieży dziecięcej i młodzieżowej w rozmiarach 152-175 cm, gdyż zauważyłam, iż na rynku jest wyraźny brak tych rozmiarów. Odbiorami oczywiście będą rodzice dzieci w wieku 9-16 lat, a to wiek kiedy wyrasta się z dziecinnych ubrań a w markowych sklepach ceny ubrań są absolutnie nieadekwatne do wytworzena towaru. Nikt nie chce płacić ceny z kosmosu za rzeczy, z których dzieciaki wyrastają po 4-ch miesiącach, ale każdy chce by ubranie było dobrze skrojone , dawało swobodę ruchów i nie było banalne. Wychodzę z założenia, że moda się bardzo szybko zmienia a klasyka potrafi przetrwać w każdym czasie. Podobnie jak handluję tyko klasyczną garderobą skórzaną, klasyczną biżuterią zaprojektowałam własny krój spodni, spódnic, koszul i sukienek nawiązujący w swym wyglądzie do prostoty klasycznej. Moim zamiarem jest kolekcja, która bardzo dobrze będzie się komponować ze sportowym obówiem, sportową bluzą i czapeczką z daszkiem ale jednocześnie można będzie ten sam ciuch założyć do eleganckich skórkowych butów, zamszowej czy skórkowej kurtki. Kolorystyka to wiele odcieni szarości, brązu, zieleni i granatu. Zainteresowana jestem współpracą z osobami, które potrafią dobrze szyć lub firmami, którym mogę zlecić uszycie dając swój materiał i wzór. Jednocześnie interesuje mnie ogromnie zakup dobrej maszyny do sitodruku na materiale z możliwością wyszywania gdyż chcę jej użyć do w/w odzieży jak również do wyszukanych wzorów na damskich bluzkach pod sportowe i eleganckie żakiety. Co wy na to.
Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Na pewno kluczową role odegra tu cena/jakość produktów, ale i reklama takiego interesu. Powodzenia!
Przepraszam czytających. obuwie przez u
Nie pomoge Pani jesli chodzi o wspolprace, ale bardzo popieram pomysł :)
Na rynku brakuje eleganckich, sportowych żakietów z wyszywanymi wzorkami, a jestem w tym wprost zakochany :) Taki żakiet lub elegancki gorset zakladany na białą koszule u kobiety, mmmrr. Sam widze niedobór takich ubrań dla facetów - jakas elegancka czarna koszula, z czarnymi wyszywanymi motywami kwiatowymi, czarne cekiny, spinki przy mankietach, cos pięknego, ale to deficytowy towar. Trzymam kciuki!
niestety w rozmiarach 195cm tez nie ma od gimnazjumamam roblemy z ubieraniam kilku kolegow ma to samo
A czemu nie 195 cm. Owszem ale tylko za pośrednictwem internetu. Mamy niby młodzież rosłą , dla której szyjemy rękawki w nadgarstek i spodnie do kostek. Pomyślę i o tym. Choć też są puszyte panie a to co dla puszystych to jedna wielka i obrzydliwa tandeta. Niby z grubasa pięknej zgrabności nie da się zrobić, bo to talia nie ta, ale jesli ktoś się dobrze czuje z własnym nadmiarem ciała, to czemu nie ubrać. Zatem potrzebne sa mi pewne wymiary tzw. zbitki wymiarowe. Wzrost łącznie z szerokością ramion, długością ramion, długością od ramion do pasa i od pasa w kolano, łydke. Obwód w piersiach, tali, biodrach, pośladkach. Obwód nóg : nad, w, pod kolanami. Obwód ramion, nadgarstków. Długośś dłoni (tu rękawice). Bardzo ważna jest określenie długości szyi.(Jak krótka to tylko z dekoldem) i określenie wielkości biustu- odpowiednio rozmiarami miseczek. Inaczej szyje się oten sam obwód na wysokosci piersi jak mamy doczyniena z dużym biustem a inaczej z tłustymi plecami.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Młoda młodzież z klasą": - Młodzież - dam zlecenie, młodzież ale nie tylko... - Sprzedam markę odzieżową młodzież/sportową. - Polska Młodzież nasza przyszłość ,albo jej brak - Inwestycja w młodą osobę
• Strona 1 z 1
|
|