|
Mobilna myjnia parowa - strona 2 |
Mobilna myjnia parowa
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
no wlasnie, ale w takim razie tez nie ma ogromnego problemu poniewaz do napedzenia wystarczy przetwornica z 12/230v. Tylko kurcze troche to zle swiadczy o dystybutorze.
znowu musze ci troche naswietlic temat, najmniejsze urzadzenie potrzebuje ok 3kW mocy wiec bedziesz potrzebował generator pradu o mocy ponad 3000W,
Albo ja źle czytam, albo chinczyki walnęli byka. Stoi w opisie: „Required Electric Power for CPU < 350 watts” !!!
Byk!! 1000W = 1kW
No to ja już nic nie rozumiem ???
no ja tez sie gubie
ja tak samo jak tadek znalazlem w opisie ze 350 watts czyli da rade z przetwornicy
pomysłowicz nie masz racji znalazlem specyfikacje na stronie producenta
http://www.sjecorp.com/system/usProductsDetail/102365
Witam , napewno przetwornica nie da rady jedynym rozwiązaniem jest agregat prądotwórczy i to duży powyżej 3kW dość droga impreza .pozdrawiam
przedstawicieli pisze tak "Do uruchomienia punktu, który będzie dla Ciebie zarabiał potrzebna jest jedynie niewielka przestrzeń i gniazdo elektryczne o mocy do 3kW!" nastepnie w opisie maszyny jest napisane " Pobierana moc W 3000" wiec juz sam nie wiem co jest prawda ale chyba wychodzi na to ze 350W wystarczy
ee tam droga, za 1000 zł kupisz juz dobry agregat
pomysłowicz ale TY piszesz o produkcie OPTIMAEST czyli elektrycznym a ja caly czas pisze o OPTIM-ie DMF czyli z silnikiem diesla
tez prawda, masz racje ,teraz kumam o co tu chodzi ;)
Do 1000 zł są ale poniżej 3 kW dobry agregat to tak ze trzy tysiące minimum a co do 350 wat to czajnik w domu pobiera podczas gotowania 0,8 kW czyli 800 wat a to urządzenie przy czajniku to kolos. pozdrawiam
pomysłowicz moze teraz napiszesz oc myslisz o moim pomysle??
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|