|
Modne Ubrania Dla Kobiet W Ciąży |
Modne Ubrania Dla Kobiet W Ciąży
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam! Prosze o opinie na temat tego pomyslu: Mieszkam w miescie okolo 40 tys mieszkancow, ostatnio kolega wpadl na pomysl ostwarcia sklepu z odzieza i bielizna dla kobiet w ciazy, chodzi tu nie tylko o zwykla odziez ale tez o tzw "mode ciazowa" czyli normalne kolekcje np jesien/zima tyle ze dla kobiet w ciazy:) Znalazlem juz producenta, jeszcze nie kontaktowalem sie z nim ale zamierzam, jestem tez w trakcie szukania lokalu. Najblizszy taki sklep znajduje sie 50km od mojego miasta. Czy taki sklep ma szanse dobrego prosperowania? Jaka kwota bylaby potrzebna na rozruch? Powiedzmy ze posiadamy 50 tys zl, czy to starczy? Czy dobrze byloby np dolaczyc do asortymentu akcesoria i ubranka dla niemowlat? Czekam na opinie i pozdrawiam!
Żadnych opinii??:(
ja znam osobę co miała taki sklep ale z roku na rok było coraz gorzej i zamknęła sklep w mieście 50 tyś mieszkańców
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Modne Ubrania Dla Kobiet W Ciąży": - WSZYSTKO DLA KOBIET W CIĄŻY - SKLEP DLA KOBIET W CIĄŻY i nie tylko - dostawa produktów higienicznych dla dzieci i kobiet w ciązy - WIELKA BRYTANIA ubrania-ciuchy-ubrania - Tanie i Modne koszulki HURT
• Strona 1 z 1
|
|