szukam pomysłu na biznes .. mogę zainwestować 60tyś. zł. mieszkam w mieście około 360tyś. mieszkańców
..mogę również przystąpić do spółki .
czekam na na opinie i propozycje
|
.mogę również przystąpić do spółki |
.mogę również przystąpić do spółki
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
szukam pomysłu na biznes .. mogę zainwestować 60tyś. zł. mieszkam w mieście około 360tyś. mieszkańców
..mogę również przystąpić do spółki . czekam na na opinie i propozycje
polecam wątek "pomysł za milion"
A mam pytanie, jesli chce pan zainwestować 60 000 to ile z tego miałoby być odsetek, to znaczy ile miesięcznie chciałby pan z tej kwoty zarabiać?
Mam pomysł na sprowadzanie kosmetyków z Niemiec, posiadam punkt handlowy w mieście też takiej wielkości jak pana. Po odpowiedzi prześlę szczegóły. Pozdrawiam
piotrgeniusz podpowiedział ci w co wejść jeśli chesz na bank stracić tą kaskę. ;)
ten gość jest lepszy w cskaniu kitu od demnie poczytaj jego posty zobacz jak długo tu jest i sam osądz
Wtopić to tak mocno nie wtopisz na pomysle geniusza bo kupisz działke w dołku cenowym. Za 5 lat działka napewno zyska na wartości i zarobisz.
bez komentarza długiego ;) / nastepny supre znawca choć tu to on ma racje / niestety / z tym że nie da sie na tym stracić
Stary Ciebie to już tu chyba nikt nie przebija, może za wyjątkiem kilku osób, ale jesteś w I trójce.
czesc
Zapraszam do Foli stretch jest nasz juz 5 osób a ma byc 16 osób mozesz byc 6 osoba jesli chcesz spróbowac sił w Foli Stretch 60000zł to co mieciac masz 4000zł czym wiecej sprzedaż tym wiecej masz zysku
Pamiętaj że w szleństwie i determinacji jest metoda Jeśli w cos wieże to to robie do końca a tego pomysłu jestem pewien że postawiłbym na to reszte swojego życia a ty byłeś tak czegoś pewien ?
Proszę o jakieś szczegóły mogą być na pw.
do gabi 71- prosze o szczegoly na pw(miasto okolo 400 000,mam doswiadczenie handlowe i troche gotowki do zaiwestowania)
dzieki i czekam
witam poprosze o szczegoly na pw mieszkam w miescie okolo 400 000, mam dosc spore doswiadczenie i kontakty handlowe i kwota jw by sie znalazla dzieki i czekam niecierpliwie
ja zadowole się 3tyś zł miesięcznie ale jeśli na początku bedzie ,niej to też się nie obraże.
Przeczytaj również posty podobne do tematu ".mogę również przystąpić do spółki": - Jak przystąpić do sieci franchisiangowej Miss Trendy? - SZUKMA IMPOTRERA!!OBUWIE JAK RÓWNIEZ RTV - czy zus płacą tylko pracownicy czy również właściciele - Transport Krajowy i Miedzyanrowody-Również Drobnica! - Transport Krajowy i Miedzyanrowody-Również Drobnica!
• Strona 1 z 1
|
|