Witam wszystkich.
Nadeszły ciężkie czasy,…ale powiem prosto w oko, nie chce mi się już pracować za grosze, wole się lenić a popracować, kiedy mam ochotę, praca musi być lekka i przyjemna-na pewno nie nudna.
Tak ostatnio wpadłem na pomysł.
Następujący:
O tuż mam genialny strój misia polarnego, ale ogólnie mam znajomego, który ma wypożyczalnie przebrań, strojów itp.
I tak sobie myślę, aby się wcisnąć w jakieś przebranie,(ale takie abym nikt nie widział mojej twarzy, ponieważ będzie zasłaniał cala moja postać, głowę, dlatego iż jak ja będę za przebraniem to nie będę zawstydzony no mówiąc po waszemu nie będzie dla mnie „siary”
Nikt się ze mnie nie będzie śmiał, bo nie będzie mnie widział, co najwyżej będą się śmiali z przykładowego misia polarnego a nie z mojej osoby)
Wracając to bym się wcisną w strój misia polarnego i mógłbym przystanąć w jakimś miejscu gdzie jest dużo turystów postawić garnuszek na pieniążki i pozować w swoim przebraniu do zdjęć. Turyści by robili sobie sami zdjęcia jakimiś aparatami cyfrowymi, telefonami i czy czymś tam…
Ja bym tylko pozował a oni by mi do garnuszka wrzucali monety.
Chciałbym się zapytać teraz was, co myślicie o moim pomyślę i zapytać czy na przykład mógłby mnie ktoś pogonić?
I czy trzeba wykupić jakieś miejsce postojowe no znaczy jakieś takie handlowe czy cos w tym stylu jak na przykład ktoś sprzedaje kwiaty na ulicy czy cos podobnego.
Czekam na komentarze i uwagi dotyczące mojego pomysłu.
Z poważaniem Pan Prof. Braviczenko