Witajcie serdecznie.
Mieszkam od kilku już lat w Anglii i szukałam zawsze możliwości dodatkowego zarobienia dla siebie kilku złotych. Szukałam i próbowałam różnych systemów ale struktury budowania sieci w MLM mnie nigdy nie interesowały. Szukałam realnych pieniędzy aż trafiłam na ciekawą ofertę programu.
Spróbowałam i dziś odebrałam moją nagrodę więc podzielę się tym pomysłem z Wami.
Większośc z Was na pewno słyszała o tzw programach partnerskich gdzie przystąpienie wiąże się z wieloma korzyściami. Dziś chciałabym podpowiedziec osobom jak można na tym zarobic poświęcając trochę czasu przed komputerem. Może nie jest to jakiś super pomysł na duży biznes ale przynajmniej jest to realny pomysł.
Chcę od razu uczciwie wyjaśnic ze jest to pomysł dla osób otwartych na możliwości jakie daje nam internet i chcących zarobic na tym albo po prostu miec wartościowy sprzęt dla siebie lub na prezent.
Dziś jak wspomniałam na wstępie odebrałam nowiutką konsolę Nintendo Wii a koszt jej zdobycia to 10 funtów czyli 43 zł.
Tu pojawia się więc pomysł na dodatkowe pieniądze bo albo ją sprzedam na Ebay bądź Allegro za kwote 1000 zł albo zatrzymam dla siebie to i tak mam spory zysk.
Program jest programem angielskim i oferuje sprzęt typu Nintendo, Sony Playstation, Telefony komórkowe, Iphony i wiele wiele więcej. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Jeśli jesteś zainteresowany bliższymi szczegółami napisz na PW oraz chętnie służę pomocą na gg: 1681953
Prosiłabym jednak o nie wypowiadanie się osób nie mających żadnego doświadczenia i traktujących każdy pomysł jako naciągactwo na nie istniejące rzeczy i fakty.
Przekonaj się sam bo warto!