|
Moja giełda - strona 2 |
Moja giełda
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Minal miesiac jestem ciekaw jak sie potoczyla Twoja historia i bede wdzieczny jak cos skrobniesz..
Witam,
Obecnie posiadam 2113 akcji MIESZKO zakupionych po 1,90, które zamierzam przytrzymać na dłużej. Wpłaciłem jeszcze 1500 zł na konto maklerskie. Dodatkowo za następny 1025 zł zakupiłem akcję Rainbow Turs za 2,22 w dniu dzisiejszym jestem na minusie ale mam nadzieję, że już nie długo zmieni się ta sytuacja.
Witam,
Empro...nastąpiła kilkumiesięczna przerwa od ostatniego posta. Jestem ciekawy jak Twoje efekty w inwestycjach na giełdzie? Grasz jeszcze czy dałeś spokój? A może ktoś z Was ma jeszcze jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy warto wchodzić nba giełdę w tej chwili? Pozdrawiam.
CZESC.CZY INWESTOWANIE JEST TRUDNE? OD JAKIEGOŚ CZASU CZYTAM O GIEŁDZIE, INWESTOWANIU, AKCJACH ITD. KIEDYŚ W PRZYSZŁOŚCI CHCIAŁBYM SPRÓBOWAĆ ALE ILOŚĆ INFORMACJI KTÓRE MUSZE PRZYSWOIĆ MNIE PRZERAŻA. CZY FAKTYCZNIE JEST TO TAKIE CIĘŻKIE CZY MOŻE TYLKO TAK WYGLĄDA. CZY TRZEBA BYĆ "OBRYTYM" WE WSZYSTKICH SKRÓTÓW ,LITEREK I WYRAŻEŃ PRZED ROZPOCZĘCIEM INWESTOWANIA, CZY MOŻE ISTNIEJE JAKIEŚ BEZWZGLĘDNE MINIMUM A POZOSTAŁE POZNAĆ W TRAKCIE. ( CHYBA WIEM CO NAPISZECIE- ŻE IM WIĘCEJ SIE WIE ŁATWIEJ ZROZUMIEĆ CO SIE NA GIEŁDZIE DZIEJE :) ) . W TEJ CHWILI GRAM NA ONECIE, CZYTAM TO CO ZNAJDE W INTERNECIE, A W NIEDŁUGIEJ PRZYSZŁOŚCI PLANUJE NABYĆ KSIĄŻKI O INWESTOWANIU ( MURPHIEGO I INNE). DZIĘKI ZE POMOC.
SIARA
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|