|
Moodo ktoś coś wie? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam mysle o nawiazaniu wspolpracy franczyzowej z odziezowa firma moodo czy ktos z panstwa wie cos na temat moodo? ewentualnie wasze propozycje innych firm??
moze jakies info o Trendy ?? lub blizsze o top secret
TopSecret bedzie funkcjonować jeszcze najwyżej przez dwa lata. Mam pewne źródło.
nie pakuj sie w ten biznes m,ioałem sklep i zlikwidowałem zły pomysł towar jakosc srednia duzo zwrotów obsługa dno jesli chodzi o zakupy mam tera innego dostawce i na franczyznie i sobie chwale sa o impulsy mody towar rewelka
Mozna wiedziec jaka to marka?
Tez jestem ciekaw. Pozdrawiam.
Chodzi mu chyba o "impulsy mody"
http://www.impulsymody.pl dajcie znac jak ktos nawiąze z nimi kontakt fransichingowy.
mam sklep na zasadzie frashingu jest dobrzer towar zawsze na czas przed sezonem nowosci zawsze gosc słuch o co sie ludzie pytaja i sugeruje sie tym przy pordukcji nowej kolekcji polecam ma taki sklep jest dobrze marza na tym to jakies 50-70% wiec mysle ze jest ok
witam, ja wlasnie jestem w trakcie przygotowania pod sklep moodo w miescie ok 20tys, powiem szczerze ze caly czas nie wiem czy robie dobrze, bylem w siedzibie, ogldalem ciuchy, odwiedzilem sklep moodo w sopocie w manhatanie, ktory zrobil dobre wrazenie. W zasadzie na stronie www niewiele widac tak naprawde. Jednak na hurtowni ciuchy wygladaly tez inaczej, ale w sklepie firmowym moodo wygladalo juz niezle. Na razie przygotowuje sklep, no i chyba wejde w to. Jesli ktos ma do czynienia z moodo lub mial, to prosze na priv lub GG.
pozdrawiam
Witam wszystkich! Chcialem nawiazac do tego tematu, poniewaz jestem zainteresowany współpracą z firmą Moodo. Troche juz czasu minelo od ostaniej wypowiedzi wiec pewnie są tutaj osoby ktore zdecydowaly sie na franczyze. Chodzi mi przede wszystkim o współprace z ta firmą, czy mozna sie dogadac i czy jest mozliwosc negocjacji warunków współpracy. Prosze rowniez o krótka charakterystyke odziezy. I co najwazniejsze, czy przez ten okres firma Moodo idzie do przodu i rozwija sie na rynku, czy nic sie nie zmienilo. Prosze o subiektywne opinie nie tylko franczyzobiorców ale również klientów.
Pozdrawiam
moze chesz moje produkty mam linie Pom Cherry i A Star ale wiel innych mamy mozliwosc dolozyc. nasza specjalnosc to sukienki , szyjemy wlasne ale i n zamowienie
Nasze ceny sa bardzo konkurenncyjne, materaial i wykonanie pierwszej klasy i mozna dostac kredyt, zapraszam do wspolpracy Piotr
Ciekawe te impulsy mody ale raczej staram sie szukac czegos nie tylko dla kobiet.Chociaz jak patrze na wyglad, wystroj tych sklepow to jakas mnie nie przekonuja. Tez zastanawialem sie ostatnio nad moodo ale spotkalem sie juz z duza krytyka tej firmy wiec chyba bede musial zmienic.
Ostatnio znalazlem cos takiego jak logo shop oraz no comment - slyszeliscie cos na temat tych sklepow? kazda rada, propozycja jest dobra - szukam juz sprawdzonej marki gdzie inwestycja nie przekracza 50 tys zl.
zamiast moodo polecam UPS!
Witam. Odnośnie sklepu MOODO mam do sprzedania wyposażenie takiego sklepu + reklama zewnętrzna podświetlana w dobrej cenie. Wyposażenie było w sklepie o powierzchni 70m/2 więc jest tego dużo. Pytania proszę kierować pod Tel. 509-367-485
Ja nie polecam tego typu sklepów, poszukajcie na innych forach jak ludzie negatywnie oceniaja współpracę z takimi firmami, na początku OK, wszystko pieknie, główny problem to towar w tego typu sklepach, a właściewie jego brak, oni dbaja tylko o własne sklepy firmowe, poszukajcie w necie ile placówek już zamkneli, ale nie swoich tylko partnerskich...wiem coś o tym, za dużo mnie taka współpraca kosztowała, włąsnie z jedna firmą o która pytacie; jeżeli chcecie otwierac sklep to tylko własny, jet lepsza marza i tyle i pamiętacjcie, nie macie w umowie klauzuli że towar zamawiacie tylko u nich, a to już jest problem kiedy go brak na hurtowni i wtedy nie doczekacie się żadnej pomocy z ich strony.
pozdrawiam i życzę powodzenia:-)
|
|