Witam
pomoge w wyszukaniu i zakupie motorow z wloch, wszytskich zaintersowanych prosze o kontakt mailowy
monika@banddtrade.com
lub skype
dmwgroup
pozdrawiam
Monika Benetti
|
Motocykle z Wloch |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
pomoge w wyszukaniu i zakupie motorow z wloch, wszytskich zaintersowanych prosze o kontakt mailowy monika@banddtrade.com lub skype dmwgroup pozdrawiam Monika Benetti
juz dwa miesiące czekam na ofertę którą obiecała mi Pani wysłać
przez 2 miesiące to mozna pieszo obrócic do Włoch moze na ,,motocyklu " bedzie szybciej
witam
nie przypominam sobie aby ktos o pseudonimie "Bloom Tree" kiedykolwiek do mnie pisal.....ja zawsze odpowiadam na wiadomosci czy emile, wiec wydaje mnie sie ze jestes w bledzie.....obslugujemy teraz 3 klientow z duzym powodzeniem i niemamy zamiaru sie zatrzymac..... sprawdz czy napewno do mnie pisales zamiast wysylac nie prawdziwe informacje..... czekam na kontak na podany emial pozdrowienia z wloch Monika
jak sie komuś zarzuca błąd ,albo co gorsze nieprawdziwe informacje czyli kłamstwo
to dobrze jest samemu sprawdzić czy aby jest sie w porzadku kopia listu który dostałem na propozycje współpracy więc chyba ktoś się mija z prawdą i to nie jestem ja : ,,Od: Monika Benetti Do: BloomTree Wysłany: Sob 05 Maj, 2007 11:51 Temat postu Staraj się dokładnie opisać temat postu. Nie używaj słów typu pomocy, proszę o odpowiedź, pilne.: Re: współpraca witam serdecznie obecnie zajmujemy sie tematem odziezy nowej markowej.....ze wzgledow prawnych nie bedziemy posredniczyc w zakupie odziezy kopiowanej jesli bede miala cos konkretnego przesle oferte podrawiam Monika Benetti " moze nie było ,,nic konkretnego " pomysliłem się ,zgoda , to nie dwa miesiace ale 2 miesiące i tydzień i juz nie chcę tej oferty troche za długo jak na ,,profesjonalna " firme w przyszłym tygoniu jade do Włoch i załatwie to ,co z takim trudem i mozołem było do załatwienia i sie nie dało załatwic
Kto jak kto, ale Pani Monika odpowiada na maile szybko i konkretnie. Dodam, że nie łączą mnie z Panią Moniką żadne kontakty biznesowe.
Drogi BoomTree
nie zarzucilam Panu klamstwa ale brak precyzji w przekazywaniu informacji moj post dotyczy MOTORCYKLI i Pan cytuje moja odpowiedz o odziezy, poza tym jasno z cytatu wynika ze odmowilam zajmowania sie kopiowana odzieza, jako ze nie popieram piractwa, w zadnej dziedzinie...... nie przeslalam oferty bo nie bylo w niej nic co by Pana intersowalo, jedynie oryginalna i markowa odziez (Prada, Gucci, Valentino).... wiec na przyszlosc prosze o dokladne czytanie postow i niewprowadzania zamieszania :) zycze powodzenia Monika Benetti
dziekuje za popracie :))))
Monika
te skutery sa w Chinach po 350 dolara:)
juz nie kłamie ?
tylko jestem nie konkretny i wprowadzam zamieszanie dla mnie wynika to : ,,jesli bede miala cos konkretnego przesle oferte podrawiam Monika Benetti " nigdy nie pisałem ze chcę kupic kradzione czyli podrabiane te wnioski wyciagneła Pani sama a to ze pani nie odpowiedziała ,to trudno moze nie było ,,nic ciekawego " ja pisze teraz ze posadzanie mnie o to ze to mnie sie pomyliło ,ze to ja kłamie ,ze to ja sieje zamieszanie TO BZDURA mająca na celu usprawiedlliwienie niesolidności jak sie nie ma oferty ,to sie pisze NIE MAM zawracanie głowy podróbami i wymigiwaniem sie zreszta to nie pani jedna takich modeli którzy oferuja wspólparcę było wielu i skonczyło sie nawet nie na ofercie ale na pisaniu postu a skutery to mozna kupic jak juz napisano duzo taniej moz nawet lepsze
po pierwsze nie pisalam ze Pan klamie
po drugie nadal nie wiem czy Pan dokldanie czyta moje posty, ja pisalam o motorach a nie odziezy po trzecie nie podalam zadnych cen wiec skad to stwierdzenie "a skutery to mozna kupic jak juz napisano duzo taniej moz nawet lepsze" po czwarte nie zycze sobie aby Pan mnie porownywal z innymi modelami "którzy oferuja wspólparcę było wielu i skonczyło sie nawet nie na ofercie ale na pisaniu postu" , jakosc moi klienci nie narzekaja na wspolprace, ktora nie opiera sie tylko na obietnicach stwierdzenie ze napisze jak cos ciekawego bedzie nie obiecuje ze napisze bez wzgledu na wyniki poszukiwan ale jedynie w przypadku jesli jest o czyms pytac...... prosze zajac sie lapaniem za slowka kogos innego i pozwolic ludziom ktorym zalezy na powaznej wspopracy, na odpowiedz zamiast czytania tych nonsensow :) pozdrawiam i zycze powodzenia w przyszlych samodzielnych interesach we Wloszech Monika Benetti
cytat :
,,nie przypominam sobie aby ktos o pseudonimie "Bloom Tree" kiedykolwiek do mnie pisal.....ja zawsze odpowiadam na wiadomosci czy emile," jak pokazałem nie zawsze po drugie to jest forum a nie koncert zyczeń ,wiec nie ma co sobie życzyc lub nie po trzecie : jak firma jest powazna ,to nie wolno sie tłumaczyc : ,,sprawdz czy do mnie pisałes ,bo ci sie pomysliło ,a nawet jak masz racje i nie odpisałam ,to tez nie masz racji o ubraniach ,to ja napisałem ,dostałem obietnice ze napiszesz ,i spadówa zapomniałes nawet ze pisałem więc nie gadajmy o powadze to nieprawazne tak własnie jest w handlu z włochami duzo bicia piany ,obietnice i finito niepowazne ,nieterminowe ,nieslidne a najgorsze sa polaczki handlowałem z taką jedna z neapolu kit i bajer wszystkich przestrzegam przed Panią maria z Neapolu kłamczuch
i moze jeszcze dodam jeden cytat:
,,po trzecie nie podalam zadnych cen wiec skad to stwierdzenie "a skutery to mozna kupic jak juz napisano duzo taniej moz nawet lepsze" a stad ze 350 $ to jakies 250 € moze pokazesz model motocykla z Włoch za 250 €? jesli to prawda ,to bedziesz miała wielu chetnych jesli to lipa to nie udowodnisz swoich racji ciekawe o jakich motocylach mówsz ,poddając w wątpiwośc moje twierdzenia
nadal nie wiem skad wzial Pan te ceny, ja ich nie podawalam na forum ani tez Panu nie wysylalam, poza tym nie ma szans na kupienie motocykla za 250 e ......
jesli juz zaczynamy sie bawic w obrazenie ludzi to pozwole sobie zauwazyc ze wiele polaczkow w polski pisalo do mnie, zaintersowanych kupnem motorow, juz teraz i w duzych ilosciach, przygotowalam oferty i nic......brak odpowiedzi, numery komorek ktore ni istenieja.....obietnice, obietnice, obietnice...... jesli mam do czyniena z powaznymi ludzmi, ktorzy chca podjac wspolprace to zawsze moga liczyc na moje pelne zaangazowanie, a ludzi ktorzy bija piane i zawracaja glowe moga liczyc tylko ignorowanie...... ja nigdy nic nie obicuej ale zawsze staram sie wykonac jak najlepiej powierzone zadanie.... i drogi Panie Bloom Tree, przepraszam jesli nie rozpoznalam Pana pseudonimu, ale nie byl o objaw zlych manier, odpowiedzial Pan na post o Motorach z nieprawdziwymi zarzutami odnosnie zupelnie innego tematu, byloby o wiele lepiej jesli napisal by Pan do mnie na emial albo pw, pozwoliloby to na wyjasnienie nieporozumienia, w zamian powstala nieprzyjemna atmosfer wokol mojego postu i mojej pracy...... na przyszlosc prosze nie generalizowac, nie ladnie porownywac mnie do innych oszustow poniewaz nie oszukalam Pana, nic nie wyludzilam, nic nie obiecalam czy narazilam Pana na straty...... uwazam siebie za dobrze wychowanom, wykwalifikowana i inteligentna osobe wiec porownywanie mnie do oszustki z neapolu to juz troche za daleko posuniete stwierdzenie prosze nie odpwiadac na powyzesz, nie ma to juz najmniejszego sensu, powiedzila Pan wszytsko co mial Pan do powiedzienia jeszcze raz przepraszam za moje wczesniejsze stwierdzenie o kontakcie z Panem pozdr Monika Benetti
Witam
Pewnie że jest szansa kupienia skutera za 250 e oczywiście z Azji! Niech Pan się dgada z ludźmi sprowadzającymi te skutery kontenerami , zawsze taniej jest sie złożyć na kontener w kilku ,z zabezpieczeniem gwarancji też bez problemów poprostu producent dożuca do kontenera części zamienne silniki .. itd i ma ty, też napewno da sie zarobić zreszto w portach na zachodzie towaru z azji jest tyle że w niektórych portach zalegają .
Witam,
Szukam Kawasaki ZX12R powyzej 2000 - oraz wszystkie modele Harley-Davidson - moga byc uszkodzone - oferte prosze przeslac na priv
|
|