|
Może komuś się przydam :) |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Oferty Pracy
‹ Szukam pracy
Autor
Wiadomość
Witam, chcę przedstawić moja osobę, może komuś się przydam. Mam 28 lat, mieszkam w Lublinie. Posiadam wykształcenie wyższe, skończyłem kierunek Technologia żywności i żywienie człowieka, podobno byłem dobry w analityce chemicznej :) Jakiś czas spędzilem w USA robiąc całkiem coś innego niż wskazywało by na to moje wykształcenie. Oczywiście pracowałem fizycznie( jak większość emigrantów), układałem i wykańczałem podłogi drewniane, czyli w skrócie parkiety. Wróciłem do Polski z myślą o otworzeniu własnego biznesu, niestety miałem problemu z oszczędzaniem pieniążków i na biznes mam wciąż za mało. Dlatego szukam pracy, pomysłu na biznes, wspólnika lub innej oferty pozwalającej mi zacząć zarabiać pieniążki w kraju i wybić mi z głowy pomysł na wyjazd zarobkowy za granicę. Szukam konkretnych propozycji (tego chyba tłumaczyć nie będę), bo pracę jako akwizytor mogę sobie znaleźć w poniedziałkowym dodatku do gazety wyborczej. Posiadam pewien zapas gotóweczki czekającej na pomnożenie, potrafię dogadać się oraz przeczytać poranną prasę w języku angielskim (it's true), komputer nie jest dla mnie tajemnicą, mogę się pochwalić bezwypadkową jazdą na dwóch kontynentach, do tego nie skromnie mówiąc jestem pracowity, lojalny i wciąż mam ochotę się uczyć, czyli jak to mówią ze świecą szukać :) Skoro dotrwaliście do tego momentu oznacza że musiałem was czymś zainteresować, więc nie wachajcie się i piszcie na PW
|
|