|
Może to? |
Może to?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Mam dostęp do maszyn do obróbki drewna.Chcialbym coś robić na tych maszynach.Dodam że nie liczę na duże zarobki.Jeśli zarobilbym okolo 2000 zl to byloby fajnie w skali miesiąca.Mam na oku produkcję bud dla psów (bo w zimię może da radę się z tego utrzymać) ale chcialbym się dowiedzieć co móglbym robić z desek.Nie liczę zaraz na duże dochody.Może ktoś mialby jakiś pomysl.Proszę cokolwiek napisać.DZIĘKUĘ
Nie wiem, jakimi maszynami i środkami dysponujesz. Czy wiesz, jak chciałbyś sprzedawać te budy?
Czasami najlepszym rozwiązaniem jest pomyślenie o tworzeniu półfabrykatów dla jakiejś branży. Mógłbyś napisać coś więcej? Pozdrawiam, Arkadiusz Zielazny
Trumny - złoty biznes :D
Myślalem żeby kupować deski takie jak na podbitkę dachową i z tego robić budy.A jeśli chodzi o maszyny to mam grubościówkę pilę taśmową i trochę elektronarzędzi.Myślę też o produkcji sztachet ogrodzeniowych ale w zimię to raczej z tego się nie utrzymam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Może to?": - Może ktoś pomoże?Może ktoś doradzi? - A może ?? - Może bar? - a moze komis rtv ? - To sie może zdarzyć
• Strona 1 z 1
|
|