Franek napisał(a):phpBB też jest lekki, bez wielu funkcji bardzo przydatnych, jak pokaż nieczytane choćby :)
Bez takiej podstawowej funkcji co to za forum jest ?
|
Możliwe przerwy w działaniu forum. |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Opinie i uwagi na temat serwisu BiznesForum.pl
Autor
Wiadomość
Bez takiej podstawowej funkcji co to za forum jest ?
nie gadajmy o darmowych skryptach bo admini miliony zarabiają jako najbardziej poważni przedsiębiorcy. A uwazam ze IPB to bardzo dobry pomysl
Fajne te nowe zmiany są :)
widać system operacyjny, przeglądarkę, kto ma urodziny i coś tam jeszcze :) Oby tak dalej !
Kilka osób sie pytało mnie, dlaczego nadal forum nie działa. Forum działa, ale zanim odświeżą się u każdego DNS'y mija do 48 godzin.
Ja wczoraj wieczorem mialem jakies male problemy. Zalogowalem sie ale nie widac bylo nieprzeczytanych postow i wyswietlal mi sie adres biznesforum.pl/~biznesforum/... ale teraz juz jest ok :)
Ciągle jest problem z zakładką "użytkownicy"
I jeszcze pytanie: może zlikwidować ten "zegar" co liczy ile się w sumie czasu spędziło na forum i ile było wejść. Jak patrzę ie to już godzin to mnie kurw**** bierze ;-) Ja chcę jakiś czasowstrzymywacz :D
WojciechH, a może czasopodwajacz :P haha
Szkoda że zniknęły opcje jaką kto ma przeglądarkę. Itd.
Jaki zegar?
Jutro będzie na serwerze więcej RAMu i mocniejszy procesor. Ma być lepiej.
W sumie pasowały one to tematyki forum jak pięść do oka. Przypadkowo to włączyłem podczas przenosin.
Nie zegar tylko "zegar" :-) Ten, co to w profilu czas wizyt pokazuje. Nie wiem jak innych ale mnie to strasznie deprymuje ;-)
Eeee, to nie wchodź tam po prostu :)
PS. Cały weekend roboty z serwerem po to, żeby jutro przenosić od nowa na inną maszynę :) Nie będzie już przerw, bo IP się nie zmieni, przesiadka to będzie 5 minut.
A mi się marzy forum bez postów o bukmacher-stwie. Jest tyle innych forów dotyczących tego tematu,że tu by mogli sobie odpuścić.
Ale to są tylko marzenia :)
Powiem Ci, że posty takie będą blokowane/kasowane. Na razie musimy skończyć wyprowadzkę, bo forum już działa ale np. katalog nie, tak samo lista użyszkodników na forum, jak zauważył WojciechH.
Proponuję od tego tematu zacząć http://www.biznesforum.pl/topics13/cala ... -vt767.htm
Nie zachęcało by to innych w jakimś tam stopniu. Według mnie może one aż tyle spamu nie tworzą, ale trochę niepotrzebnych kłótni, no i co hazard ma wspólnego z biznesem?
Gdybyście zauważyli jakieś przestoje w działaniu forum prosiłbym o informację.
|
|