|
Możliwości spore ale pomysły małe |
Możliwości spore ale pomysły małe
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam lokal ok 25m2+zaplecze z toaletą. Miasto Mońki ludność ok 16 tyś. Naprzeciwko sklep spoż. obok niedaleko papierniczy, i URZĄD MIASTA I GMINY. Główna ulica, parking, możliwości pewnie spore ale pomysły małe...
sklep z ubraniami
Nie wiem jak w Monkach z dostepem do netu, ale jakas Kafejka Internetowa to jest moze jakis pomysl...jak sie zainteresujesz to kilka pomyslow na rozkrecenie tego sie znajdzie...
Jak na obok jest urząd to proponuje usługi ksero, pieczatki, wizytówki, itp... idac do urzędu zawsze trzeba coś skerować, jakktoś firme otwiera i załatwia w urzedzie wszystkie pozwolenia itp to zaraz obok sobie pieczątke, wizytówki, moze jakieś ulotki u Ciebie zrobi.
Chłopie jeżeli jesteś z Moniek to masz duże możliwości. Wiem że tam zostało kilka osób bo reszta wyjechała do USA. To jest pole do działania. Rób coś dla Polaków w USA. Tylko się ogłość tak aby do nich dotatrło a sukces gwarantowany
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Możliwości spore ale pomysły małe": - Co robic??Spore mozliwosci!! - Spore środki + pomysł? - krakow spore osiedle połnoc i 30 tys - Niewielka inwestycja/spore dochody! - spore gospodarstwo ponad 10ha
• Strona 1 z 1
|
|