Ostatnio chodziły mi pogłowie myśli związane ze stworzeniem własnego bloga, forum dyskusyjnego, portalu internetowego, serwisu informacyjnego.
Czy jest szansa, aby przy pomocy własnej mocy twórczej, oraz czasu, którego mamy pod dostatkiem stworzyć coś i pozwolić by rozkwitło ?
Ja głęboko wierzę, że tak! 3 miesiące temu zostałem zwolniony z pracy (byłem menadżerem i zarządzałem prywatnym funduszem) i oczywiście jak to u mnie bywa w czasie nie najlepszego komfortu emocjonalnego wybrałem się na wczasy, daleko w miejsce w którym jest cisza i spokój. Trzy dni przed odlotem wybrałem się osobiście na lotnisko by ustalić datę powrotu do domu i przy punkcie informacyjnym spotkałem starego znajomego z Gniezna, z którym kiedyś grałem w tenisa na hotelowym korcie w Międzyzdrojach . Tomek poznał mnie pierwszy, okazało się, że dopiero przyleciał i już razem wróciliśmy do mojego hotelu. Na miejscu od razu wpadliśmy w trwającą kilka dni i nocy szaloną dyskusje, ponieważ on jeszcze całkiem niedawno był w zarządzie banku. po spaleniu kilku pudełek cygar, wypiciu paru butelek miejscowej whisky poszliśmy spać. Rano okazało się, że już nie odwołam zarezerwowanego lotu i postanowiłem zostać jeszcze osiem dni, co przedlużyło się na ponad 2 tygodnie. Po tych wydarzeniach wróciłem do kraju usiadłem przed komputerem i stało się! Dziwne myśli nie wiadomo skąd wkradły się do mojej podświadomości . Stwórz coś! Stać Cię na to! Masz tyle wolnego czasu! I siedząc przy klawiaturze po jakimś czasie gdy wpisywałem słowa kluczowe do wyszukiwarki google
położyłem się ze zmęczenia na kanapie i nagle stało się ! Spadło jak grom z tego nieba "własne forum dyskusyjne" taka myśl . Migiem zjawiłem się przed monitorem i wpisałem w google "własne forum dyskusyjne" po kolejnych 60 minutach stworzyłem to ! Użyłem własnej mocy, energii wszechświata i Bóg wie czego jeszcze i stworzyłem wsłasne forum dyskusyjne
narazie to jest testowe forum, ale już niebawem po oszlifowaniu zostanie umieszczone na własnej domenie i już pracujemy nad wersją BETA, ale narazie oceńcie to co jest
To wynik 60min mojej pracy, aha nie podałem linku oto on ( w miejsce * wstaw kropkę) www*umyslinwestora*fora*pl
Pozdrawiam
Marek Guzik