|
Multi-Level-Marketing - strona 2 |
Multi-Level-Marketing
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Ty Zoltowski Inc. to chyba tutaj jakąś krucjatę prowadzisz? Kto Cię wysłał?
Nie ściemniaj waćpan. To już jest perwersja. Wszystkie Twoje wypowiedzi to „socjotechnicznie zmanipulowany bełkot” mający na celu omamić niedoświadczonych kandydatów na „dojne krowy”.
Jakies dowody? Socjotechniczne? Prosze sprawdzic! Perfumy kosztuja od 20- 54zl, a wiec chetnie przesle probke PROSZE POROWNAC z zapachami z perfumerii! Realny czy prowadze krucjate? :) Raczej nie. Jestem trenerem NLP, a wiec jestem w pelni swiadom swoich wyborow i wiem co promuje. Prosze mi uwierzyc, ze nie ma osoby, ktora nie przyzna mi racji jezeli juz pozna to "od srodka". Przy czym zaznaczam, ze ja osobiscie znam tylko jeden system MLM, ktory jest na NAPRAWDE uczciwych zasadach (przeanalizowalem wiele takich biznesow). Panu Tadeuszowi proponuje MNIEJ IGNORANCTWA - przyjmijmy zasade, ze jezeli sie wypowiadamy na jakis temat najpierw poznajmy go "od srodka". Prosze. Mozemy sie umowic Panie Tadeuszu, ze przetestuje to Pan najpierw, a dopiero wtedy porozmawiamy? Na tym swiecie nic nie jest proste, a tym bardziej swiat finansow nie jest do zrozumienia dla ludzi "ponizej". To co rzadzi swiatem biznesu to nie produkt, a MARKETING!
‘Więcej wyobraźni. W czasach wszechobecnych marek - czyli LOGO - reszta jest dodatkiem. A cena i sprzedaż jest pochodną marketigu i reklamy. Jakość jest ważna i to bardzo zwłaszca w celu utrzymania pozycji na rynku.’ Manipulacja jest wlasnie to, ze wierzymy, ze wydajac wiecej za perfumy otrzymujemy produkt fantastyczny, jedyny, wyjatkowy, niepowtarzalny itd. To, ze wierzymy, ze ZUS jest instytucja majaca na celu zapewnic nam emerytury i to, ze rzad jest wybierany po to, aby cos poprawic. Jezeli mamy juz cos udowadniac to poprzez praktyke, a nie przez TAK MI SIE WYDAJE, ZE TAK JEST!
„Jestem trenerem NLP, ...” - dobrze, że sam się przyznałeś.
Polecam: http://www.przekroj.pl/wydarzenia_kraj_ ... 803,0.html oraz książkę „Zakazana Psychologia”. Nie jestem w tym temacie ignorantem !:) !:) !:)
Ja natomiast polecam ksiazke "Królewna śnieżka i siedmiu krasnoludków" i jaki to ma zwiazek z tematem? Mowimy o MLM? Wie pan czym wogole jest NLP mial pan z tym jakakolwiek stycznosc? Bo ja widze, ze bylo tylko wyszukanie w google. Artykul nie ma zadnego zwiazku z tym tematem. Jezeli nie jestesmy ignorantami to prosze o podawanie FAKTOW! Prosze jednak pamietac, ze ja nie pisze o MLM jako mlm ogolnikowo tylko jednej konkretnej firmie. Wiec nastepnym razem slucham faktow!
Tadzio wszystko wie najlepiej:-)
Tak, wiem co to jest NLP. Dlatego to napisałem. Nie wiem ani lepiej, ani gorzej. Mam doświadczenie w tych sprawach i swój punkt widzenia. Podparłem się autorytetami.
ja sie odniose tylko do jakosci tych perfum. Wciskasz kolego taki kit ze az oczy bola. Mialem kilka zapachow (prezenty na swieta) ktore uzywalem. Po pierwsze- nie pachna jak oryginaly znanych marek, po drugie imo najwazniejsze, sa bardzo nietrwale. Wole wydac 200 czy 300zl na porządne perfumy i wiedziec ze beda pachniec przez dlugi czas.
Osobiscie wole kupic podrobke za 35zl i ona naprawde pachnie jak oryginal tyle ze krocej. Popracujcie nad jakoscia. Widzialem katalog fm oraz ten pakiet startowy. Na papierze wyglada ciekawie gorzej w praktyce
Po raz kolejny pisze - JAK cos co ma identyczny sklad i pochodzi z jednej firmy moze byc innym produktem? Ja tez je testowalem i stwierdzam, ze ich jakosc jest naprawde conajmniej dobra.
to raczej ja powinienem zadac to pytanie- no jak???
Internet jest jeszcze o tyle niedoskonalym narzedziem, ze nie da sie przeslac przez niego zapachow, a wiec to rozwazanie jest zbedne - jezeli ktos zdecyduje sie na wspolprace to zapewne sprawdzi to na wlasnej skorze. Jak najbardziej jest mozliwa analiza porownawcza. Fakt jest taki, ze wszystkie te mieszanki wychodza z DROM Fragrance!
ja napisalem tylko swoja obiektywna opinie na temat perfum ktore mialem "zaszczyt" na sobie wyprobowac. Niestety nie przekonaly mnie do siebie
Obiecywalem artykul z WPROST, a wiec jest - na poczatek reklama jaka sie ukazala na wprost24:
http://www.wprost.pl/mlm/ ,a nastepnie pelny artykul do pobrania: http://www.megaupload.com/?d=YCNZGM76 Osoby chetne nadal zapraszam do wspolpracy.
http://www.piotrwajszczak.pl/mlm-co-to-jest/
Tu jest opisane jak to tak naprawdę działa. Jak każdy sposób dystrybucji towarów mlm ma swoje wady i zalety, błędem jest myślenie że można na mlm zarabiać duże pieniądze nie mając odpowiedniej wiedzy, umiejętności czy zaangażowania. Nie zarabia się za siedzenie przed TV. Ale czy przedstawiciel handlowy zarobi za siedzenie przed TV? :) A więc właśnie. Jak słyszę, że mlm to piramida finansowa to żal mi takich ludzi, ale jak słyszę z kolei "wejdź a za miesiąc nic nie robiąc będziesz miał 50.000 miesięcznie" to nie wiem czy się śmiać czy płakać. To nie jest perpetum mobile, NIGDZIE bez pracy nie dostaniesz pieniędzy, tutaj też trzeba poświęcić czas na naukę, i na systematyczne działanie. Polecam linka powyżej wyjaśnia sporo.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Multi-Level-Marketing - strona 2":
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
|
|