Witam serdecznie,
Proponuje Państwu rozmowę o rozwoju Państwa firmy. Chętnie wysłucham Państwa wizji i wniosę swoje pomysły oraz umiejętności. Wspólnie w głębokim porozumieniu opracujemy strategię działania i poszerzymy horyzonty. Jestem pracowity i sumienny. Cechuje mnie zakorzeniona uczciwość. Posiadam szeroki zakres umiejętności, które mogą znaleźć zastosowanie w Państwa biznesie:
1.Lokalny Przedstawiciel / Pracownik Biurowy / Promocja Państwa firmy.
Praca w marketingu / telemarketingu. Nawiązywanie kontaktów z potencjalnymi odbiorcami towarów i usług. Utrzymywanie prawidłowych relacji z klientami. Promocja Państwa firmy w środowisku internetowym oraz poprzez telemarketing. Praca w formie buzzmarketer'a (zgodnie z etyką zawodową). Kreowanie dobrego wizerunku firmy na rynku. Możliwość pomocy przy opracowaniu branidingu (logotyp, papier, wizytówki) jeśli firma takowego nie posiada.
2.Wdrożę dla Państwa witrynę WWW w oparciu o system zarządzania treścią, tzw. CMS.
W zakresie czasu pracy pomogę wdrożyć firmową witrynę internetową umożliwiającą łatwe administrowanie treścią (bez potrzeby zatrudniania informatyka), posiadającą skrypt wyszukiwania, logowanie użytkowników oraz niepowtarzalny, atrakcyjny wygląd. Zaimplementowaną przez siebie witrynę pomogę wypozycjonować. Możliwa rozszerzona funkcjonalność w zależności od Państwa potrzeb.
3.Pomogę Państwu wdrożyć system do pracy grupowej ze wsparciem dla zarządzania relacjami z klientami, tzw. modułem CRM
System taki umożliwia skondensowanie kluczowych danych firmy w jednym miejscu. Umożliwia kooperację pracowników funkcjonujących na różnych szczeblach. Zawiera książkę adresową, planner zdadań, system alarmów, kalendarz, moduł zarządzania projektami oraz możliwość rozporządzania zasobami firmowymi. Posiada repozytorium plików, system wiadomości oraz moduł głosowania. Moduł CRM obsługuje cały proces sprzedaży od pozyskania wizytówki poprzez wycenę i negocjacje, na sprzedaży i utrzymywaniu dalszych kontaktów skończywszy. Wspomaga kontrolę pracy przedstawicieli oraz błyskawiczne przypisywanie im zadań. Gdy przedstawiciel odchodzi (co często ma miejsce w niektórych typach działalności) jego dane pozostają w systemie. Przedstawiciel nie musi przeznaczać czasu na pisanie raportów ponieważ wszystko „widać” w systemie.
Dodatkowe atuty:
Angielski (mowa, pismo) i niemiecki w pismie. Znajomość procedur związanych z utrzymywaniem poprawnych relacji z klientami. Cechuje mnie wytrwałość i otwarty umysł, jak również doskonała orientacja w internecie, szybkie wyszukiwanie informacji oraz znajomość serwisów ogłoszeniowych B2B i for biznesowych.
Uwaga! Niekoniecznie oczekuję pełnego etatu. Możliwość wystawienia faktury VAT za pracę na Państwa rzecz.
Rejon: Śląsk (również przedstawicielstwa)
Pozdrawiam,
Robert