Co sądzicie o organizowaniu imprez sportowych? Moim zdaniem to chyba najlepszy sposób na promocję kraju.
Podajcie wasze typy na grę polaków
Ja typuję wyjście z grupy i porażkę ze szwecją.
|
Mundial Niemcy 2006 |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Co sądzicie o organizowaniu imprez sportowych? Moim zdaniem to chyba najlepszy sposób na promocję kraju.
Podajcie wasze typy na grę polaków Ja typuję wyjście z grupy i porażkę ze szwecją.
A co powiecie na "prawdziwych" kibiców na slaskim??
KLESKA I WSTYD!!!!!!!!!!! Kuszczak tez ale zamiast wsparcia gwizdy?? PORACHA!!!!!! i niewiem czy dobrze przylookalem ale brak polskich czcionek w nazwiskach naszych?? (przyczyna slabej postawy :?: :?: :?: )
z grupy wyjdziemy. 2:0 z ekwadorem, 1:2 z niemcami i 3:0 z kostaryka. W drugiej rundzie wchodzimy na angllików i przegrywamy 2:0. Anglicy zostają mistzrami świata. Tak ja to widzę.
Co do dzisiejszego spotkania to faktycznie kibice nie powinni tak sie zachowywać, ale z drugiej strony gra naszych była tragiczna. Podejrzewam, że jakby były jakieś przesłanki, jaskółki do lepszej gry to i doping by był. A tak to OLEEE hehe
Ja sadze ze Anglicy nie zdobeda mistrzostwa, mozliwe ze Brazylia znowu siegnie po tytul. Dla mnie graja najbardziej "uduchowiona" pilke na swiecie.
...panowie gdzie się w ogóle podziewa Olisadebe, nasz naturalizowany POLAK?
Będzie chciał grać w Legii, jest na bezrobociu tymczasowo.
Polska jak wyjdzie z grupy to spotka się z... kibicami na Okęciu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przy bardzo dobrej grze mają szanse na wyjście z grupy, ale nie zapomnijmy co było 4 lata temu... też mieliśmy grupe marzeń i co... Ja raczej nie licze na nic... żeby się nie rozczarować...
to jest nasza polska mentalnosc i to samo jest z biznesem :???: "Chcialbym miec duze zyski ale sie boje inwestowac".
Tego akurat się nie boje :P
Ja myśle że z grupy nie wyjdziemy. Przed Niemcami łamia naszym sie nogi, Ekwador i Kostaryka są głodne zwycięstw treaz przegrywają ale tak to jest w sporcie że jak sie przegrywa przed ważna imprezą to na niej gra sie dobrze. A Ekwador to drużyna z potencjałem.
Jeśli chodzi o mistrza świata to ja od 1998 roku kibicuje Brazylii :wink: I mam nadzieje że wygrają :cool:
patrząc twoim tokiem myślenia polska zdobędzie mistrzostwo po wczorajszym meczu
Gonił ich tam Janas w Szwajcarii to może sił nie mają hehe. Tak sobie tłumaczę tą wczorajszą porażkę. Czasem były jakieś przebłyski ale to już serio mówię widać było zmęczenie naszych piłkarzy.
Kostaryka to słabiutki zespół, ekwador podobno nie wygrał meczu od 9 spotkań. Stawiam na wyjście z grupy. Polskaaa biało czerwoniiii!!! Polskaaa biało czerwoni...!!! :grin:
Odpadniemy najszybciej jak to bedzie mozliwe jezeli chlopcy beda grac tak jak we wczorajszym meczu,ostatnia bramka mnie zabila!!
"12 goli Polaków - amatorzy rzuceni na pożarcie" to nagłówek GW.
Apetyt rośnie :) Wierzę, że zapamiętamy ten mundial na bardzo długo.
Bolesne sprawy zawsze pamięta się bardzo długo :P
|
|