|
Myjania samochodowa w Angli |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Może ktoś z was orientuje się w temacie jakie procedury trzeba spełnić aby uruchomić ręczną myjnię samochodową, konkretnie na terytorium Walii? Interesuje mnie ten temat ponieważ wyjeżdzam z tego pięknego kraju i mam zamiar uruchomić myjnię w połączeniu z małym warsztatem naprawczym. Jeśli macie jakieś rozeznanie - doświadczenie w tym temacie bardzo proszę o podpowiedzi, z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witam ja rownież jestem zainteresowany otwarciem takiej myjni w miasteczku Preston, lecz najpierw chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej o wymogagach tam panujacych dla tego rodzaju działalnosci oraz o kosztach urzedowych jej prowadzenia. moj kolega ma kuzyna polaka ktory w Luthon juz od 2 lat prowadzi taka myjnię podobno w jakims namiocie nie wiem jeszcze na jakich to jest dokladnie zasadach lecz podobno nie ma zbyt duzych kosztów, a zyski są nie małe.Juz od tygodnia próbuje sie z nimi skontaktowac lecz nie moge sie do niego dodzwonic, jak tylko uda mi sie skontaktowac to jezeli to Pana dalej bedzie interesowało to dam znac czego sie dowiedziałem.A jeżeli Pan bys sie dowiedział czegos ciekawego to również proszę o informacje. zostawiam swojego e-mila czarek@master.pl w razie czego prosił bym równiez o pana maila. pozdrawiam Cezary
|
|