Piszę raz jeszcze poniewać podałem mało szczegółów i niestety jest mało zainteresowanych teraz podaję więcej może ktoś będzie zainteresowany.
Witam wszystkich. Jestem z Bełchatowa to jest 40km od Łodzi. Mam taki pomysł na BIZNESOWĄ MYJNIĘ SAMOCHODOWĄ. Ale nie to nie taka wzykła myjnia, czytaj dalej. Oczywiście podstawą będzie czyste auto. Ale chodzi tu o to że to będzie auto jak pod żyletę. To znaczy czyścimy totalnie wszystko każdy zkamarek wszystkie śmieci autko na błysk. Mycie auta z woskowaniem i polerowaniem. Mycie felg na błysk. Szyby czyściutkie bez żadnych smug. Tak ma wyglądać auto. Oczywiście środek. Totalne sprzątanie auta. Z czyszczeniem totalnie wszystkiego każdego zakamarka i kurzu. Z praniem siedzeń włącznie. Autko ma wyglądać jak z pod IGŁY!!!!!
Pracowałem na takiej myjni w Anglii a więc wiem co i jak po kolei ma wyglądać jakiego sprzętu trzeba urzy. Ale więcej już nie napiszę. Taki jest mój pomysł potrzbuję wspólnika z gotówką który sprawdziłby rynek. Myślę że to niezła sprawa bo przedewszystkim oferta dla firm, auto komisów i osób prywatnych. Zapraszam chętnych
e-mail: kowalio(kropka)henry(kropka)polska(małpa)interia(kropka)pl
gg: 4738751
nr. tel: 665017763
email: kowalio(kropka)henry(kropka)polska(małpa)interia(kropka)pl