|
Myjnia bezdotykowa w miesie z 1326 mieszkańców |
Myjnia bezdotykowa w miesie z 1326 mieszkańców
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
wiosek wiejskich powiadasz... hmm, to ważna informacja. Myślę że na kosz ten nie będą miały większego wpływu te wiejskie wioski. bo miejskie wioski albo co gorsza wiejskie miasta to już inna melodia. no i jeszcze jedno. bądź optymistą. dziś jest 1326 mieszkańców ale nie wykluczone że w przyszłą środę może już być ich 1329
Dołącze sie do tematu gdyż interesuje mnie otwarcie myjni bezdotykowej w miejscowości na mazurach: Świętajno liczba mieszkańców to jakieś 3 tys mieszkańców "niezbyt bogatych"
Jedyne co przychodzi mi do głowy to spróbowanie na początek jednostanowiskowej myjni i zobaczenie jak pójdzie interes. Niedawno Ehrle wprowadziło nowy produkt na rynek - Smart Wash, myślę że warto się nim zainteresować znając jakość firmy. Na youtube jest parę filmików przedstawiających myjnie w akcji - wystarczy wpisać Smart Wash w youtube
Myjnia bezdotykowa, jednostanowiskowa przypada na ok. 5 tyś ludności, więc nie wiem, czy jesli byś chciał w jakiejś sieci czy Ci pozwolą.
Jeśli inwestujemy samemu to i na bezludnej wyspie można postawić :-) nawet jeśli bierzemy we franczyzie (tak jest np w EHRLE).
W mniejszych miejscowościach jedyne wyjście sprawdzić popyt na mycie, okolicę, może sama miejscowość jest mała, ale pobliskie wioski są stosunkowo duże, reguł nie ma.
Mycie bezdotykowe jest stosunkowo tanie, więc może być jak znalazł w takiej miejscowości, gdzie wszyscy będą się myć np po 5 zł. Kwestia też jaka jest tam świadomość mycia, i na ile jest tam brudno (przemysł i duże miasta brudzą), bo na Mazurach jest dość czysto - niestety :)
Raczej miasteczko za małe.
Też mi się tak wydaje, małe miasto ma to do siebie, że ludzie posiadają podwórka i część woli umyć u siebie niż w specjalnej myjni. Miasta mają to do siebie, że są bloki i takie osoby praktycznie nie mają wyjścia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Myjnia bezdotykowa w miesie z 1326 mieszkańców": - Myjnia bezdotykowa + myjnia parowa - MYJNIA BEZDOTYKOWA - Myjnia bezdotykowa - jak nie myjnia bezdotykowa to co? - Myjnia bezdotykowa samoobsługowa
• Strona 1 z 1
|
|