|
Myjnia samochodowa - strona 5 |
Myjnia samochodowaBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jeśli chcesz konkretne info o opłacalności tego biznesu. Odezwij sie na gg 953310
Witam. Chciałam się dowiedzieć, czy można uruchomić myjnię samochodową ręczną jeśli nie ma doprowadzonej kanalizacji. Dziękuję
Witam i pozdrawiam Wszystkich.
Mam dzialeczke i nie wiedzialem co z nią zrobić i pomyślalem o budowie myjni! To jest plan do którego będe dążyć i zbierać jak najwięcej informacji. Zaczynam od Was bo może powiecie coś ciekawego. Pozdrawiam
Radze zaczac od przeszukania forum gdyz temat walkowany byl juz setki razy. Pozdrawiam
myjnia samochodowa to głównie pozwolenia ,pozwolenia , pozwolenia..
też mam super teren, złożyłem wniosek o warunki zabudowy pod myjnię i ....czekam(3-ci miesiąc) pozwolenia ,uzgodnienia itp spływają bardzo powoli.jak dostaniesz wszystkie zgody to wtedy jesteś dopiero na prostej pozdrawiam
ok. przeglądam wiele ofert i nie wiem czym się sugierować tzn. co brać pod uwage w doborze maszyn????
Witam nosze sie z zamiarem otwożenia myjni samochodowej!
Czy ktos moze prowadzi taki biznes jesli tak prosze o wskazówki jak i gdzie zacząc załatwiac papiery, gdzie najlepiej ja zlokalizowac(hipermarkety odpadaja wszystkie mi odmówiły albo juz maja myjnie) Z góry dzieki!
Spojrz sobie na forum na ten temat, bo wiem, ze pomysl z myjnia ma kilkadziesiat stron - 105 odp
myjnia-samobslugowa-2-lub-4-stanowiska-vt15058.html
Ale tutaj chodzi o ręczna myjnie, o której sam myślę. Chciałbym zapytać czy ktoś orientuje się czy separator substancji ropopochodnych jest konieczny zawsze? Czy może jest jakiś sposób aby tę kwestię ominąć? Dodatkowo chciałbym wiedzieć czy konieczne jest uzbrajanie podłoża, tak aby było całkowicie szczelne?
Hej, też jestem zainteresowana otwarciem myjni samochodowej. Nie wiem ile kasy trzeba na to wyłożyć. Czy możesz mi również przesłać materialy z wyceną ?
pozrdawiam,
Hej, też jestem zainteresowana otwarciem myjni samochodowej. Nie wiem ile kasy trzeba na to wyłożyć. Czy możesz mi również przesłać materialy z wyceną ? pozrdawiam,
witam moglbys tez mi to przeslac?
ja również poproszę o cennik,
pozdrawiam
poproszę o tą wycenę, Pozdrawiam
Marek
witam mógł bym prosic tez ta wycene pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Myjnia samochodowa - strona 5": - Myjnia samochodowa w UK - Myjnia samochodowa samoobsługowa. - Myjnia samochodowa TOPLESS - Ręczna myjnia samochodowa - mala myjnia samochodowa
|
|