Witam!Mam możliwość uruchomienia jedno stanowiskowej myjni.Lokal jest nowy i przygotowany do działalności.Czy ktoś wie ile trzeba wyłożyć na uruchomienia takiej myjni ręcznej?(chodzi głównie o sprzęt)
Pozdrawiam.
|
Myjnia samochodowa |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam!Mam możliwość uruchomienia jedno stanowiskowej myjni.Lokal jest nowy i przygotowany do działalności.Czy ktoś wie ile trzeba wyłożyć na uruchomienia takiej myjni ręcznej?(chodzi głównie o sprzęt)
Pozdrawiam.
podaj namiary to przesle ci materialy z wycena jaka dostalem od jednej z firm
Hej, też jestem zainteresowana otwarciem myjni samochodowej. Nie wiem ile kasy trzeba na to wyłożyć. Czy możesz mi również przesłać materialy z wyceną ?
pozrdawiam,
Hej, też jestem zainteresowana otwarciem myjni samochodowej. Nie wiem ile kasy trzeba na to wyłożyć. Czy możesz mi również przesłać materialy z wyceną ? pozrdawiam,
witam moglbys tez mi to przeslac?
ja również poproszę o cennik,
pozdrawiam
poproszę o tą wycenę, Pozdrawiam
Marek
witam mógł bym prosic tez ta wycene pozdrawiam
ludzie dajcie juz spokoj z ta wycena zobaczcie kiedy ja o tym pisalem w- wieki temu jezeli patrzac na szybkosc rozwoju gospodarki w naszym ukochanym kraju. Prosze nie przysylac prosb - to jest juz nie aktualne i poco robic sobie zbedne nadzieje.?
Hm...myjnia ręczna jako firma do latwych zadań nie należy. Poza sprzętem (profesionalne wyposarzenie stanowiska+ wszelkie środki kótre należy posiadać to wydatek kilkudziesięciu tysięcy złotych) znajomy prowadzi taki biznes i wiem ile kilka lat temu musiał w niego zainwestować. Lecz poza doskonałym wyposarzeniem należy posiadać umiejętności, aczkolwiek mycie aut do skomplikowanych nie należy to czasem jakość usług niektórych firm pozostawia wiele do życzenia. JEsli ktoś ma zamiar sam pracować to należy przemyślec czy jest gotów wytrzymać okolo 250h miesiecznie na wysokich obrotach (rozmowa z klientami + sprawność manualna) czasem ludzie nie wytrzymują kondycyjnie albo są poprostu za wolni..
Hej Panie Wojtku, czy posiadasz wycenę, a może miesięczne koszty utrzymania myjni samochodowej. Zainteresowana Krejzi
|
|