gdzie ta myjnia bo mam brudne auto? :)
pomysł ciekawy i na pewno warto się zastanowić nad lokalizacją
moim zdaniem najlepiej przy jakiejś przelotowej - ruchliwej drodze wtedy żaden przedstawiciel nie ominie jej na pewno :)
|
Myjnia topless - strona 2 |
Myjnia topless
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
gdzie ta myjnia bo mam brudne auto? :)
pomysł ciekawy i na pewno warto się zastanowić nad lokalizacją moim zdaniem najlepiej przy jakiejś przelotowej - ruchliwej drodze wtedy żaden przedstawiciel nie ominie jej na pewno :)
aha no i reklamować się za bardzo nie trzeba bo poczta pantoflowa rozniesie wiadomość o jej istnieniu w oka mgnieniu
moze warto sprobowac, w koncu seks zawsze sprzedawal sie super, no i poczta pantoflowa jest lepsza od jakiejkolwiek innej promocji. Ja bym raczej widziała problem w znalezieniu chetnych pan do takiej pracy, powinny byc w koncu atrakcyjne, a takie niekoniecznie chetnie beda pracowac fizycznie. No i problemem moze byc to, ze klient byc moze bedzie tylko jednorazowy, by zobaczyc chociaz raz falujace piersi przed przednia szyba swojego samochodu, potem bedzie wolal skorzystac z profesjonalnej myjni, gdzie za ta sama kase, bedzie mial umyty samochod i odkurzony w srodku. U mnie w miescie tez podobno jest taka myjnia, choc nie wiem gdzie dokladnie i ciesze sie, ze moj chlopak nie ma samochodu... ;) poza tym temat myjni samochodowej nie jest mi obcy, moi rodzice posiadaja myjnie i praca faktycznie jest ciezka i wazne jest znalezc stala ekipe myjaca, bo klienci lubia widziec, ze pracownicy nie zmieniaja sie z tygodnia na tydzien.
W POznaniu wyglada to tak:
Mycie trwa 25-30 minut, klient (klienci) siedzą w środku auta i dziewczyny myją auto. Jedna dziewczyna - 60zł Dwie dziewczyny - 80zł Cenniki wszedzie mniej wiecej zblizone.
dziękuję bardzo za takie ceny...i co z umyciem auta???
uwazam pomysl za bardzo ciekawy, ceny mysle nie beda za bardzo odstraszaly, ale faktycznie myjka przy ruchliwej drodze mialaby wieksze powodzenie niz w samym miescie, bo wtedy nasz kobietki nie wiedzialyby o naszej wizycie w takiej myjce (bez zalow do nas).
Faktycznie praca pewnie ciezka, aczkolwiek mozna by zrobic moze w taki sposob, ze cene zrobic nizsza niz te 60 -80zl, ale w pierwszej kolejnosci panowie myja auto dokladnie w kilka minut, a pozniej panie np. wycieraja autko na gotowe, odkurzaja itp (lzejsze prace). Co do czasu to ja bym nie mial nic przeciwko aby spedzic jakies nawet 40-50 minut w takiej myjni, :) przy glownej drodze na pewno nie brakowaloby wlasnie przedstawicieli handlowych czy prezesow jadacych na roznego rodzaju spotkania. U mnie w miescie by to nie przeszlo (za duzo beretow), ale przy glownej trasia pomysl ekstra. ja bym to powiazal z knajpka z dobrym jedzonkiem z ladnymi kelnerkami w ciekawych strojac. Mysle ze wiesc szybko by sie rozniosla, ale pewnie ochrona bylaby murowana, bez tego zapewne byloby czasami nieciekawie dla wlasciciela. powodzenia, pomysl ciekawy, niecodzienny
a co oni maja do tego? Przecież to nie jest występ publiczny czy coś w tym stylu. Na to nie musi być aprobaty sąsiadów a jedynie żon i dziewczyn klientów :)
otworz taka dzialalnosc to zobaczysz co maja do tego:P hehe
Na taka myjnie to ja bym chociazby rower przyjechal umyc....;-]
Dobry pomysł, w moim mieście nie słyszałem o takiej myjni, ale ja nie mam co myć :)
Kierowca siedzi w środku, a pani przednią szybę piersiami mu czyści :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Myjnia topless - strona 2": - Myjnia samochodowa TOPLESS - Myjnia wynajeta od Stacji Paliw / topless - Myjnia mobilna/ myjnia parowa/ auto-detailng - Myjnia mobilna (myjnia bezwodna) - Myjnia bezdotykowa + myjnia parowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|