|
Myjnia topless |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Cześc od pewnego czasu chodzi mi to po głowie. Czy uważacie, że klienci chętniej jeździliby właśnie do takiej myjni? Kobiety biegałyby wokół Twojego samochodu w strojach kąpielowych z gąbkami, a ty spokojnie czekał byś na czyściutki samochód. Czy wogóle takie coś ma prawo bytu???
Niedaleko mnie było coś takiego jednak teraz zlikwidowano. Niestety nie zdążyłem owej myjni odwiedzić a chętnie bym to zrobił. Pewnie mieli problemy z moherowymi beretami albo coś podobnego. Słyszałem o fryzjerze topless ale sanepid się przyczepił na brak strojów służbowych. Pomysł jednak rewelacyjny tylko nasz zbyt pruderyjny kraj. No tez nie wiem czy żony, dziewczyny pozwoliłyby swoim facetom jechać do takiej myjni ;-) moja na pewno nie byłaby szczeliwa. Wydaje mi się też, że mogliby się tam zjawi dziwni kolesie i sugerować ochronę lub podobne praktyki.
Ten pomysł wykorzystany był w jakimś filmie reklamującym czasopismo - chyba produkcji PLAYBOY. Takiego typu myjnie chyba na świecie niezbyt często się spotyka. Chcesz, żeby całe stada gimnazjalistów z lornetkami i kamerkami cyfrowymi koczowały wokół twojej topless-myjni, zamiast w szkole pilnie pobierać nauki? Bez przesady.
A Ty co, Giertych jesteś od umoralniania młodzieży ;) Jeśli nie jest to wbrew prawu to czemu nie zrobić na tym pieniędzy.
Pomysł fajny,a problem zdziewczynami i żonami,można łatwo załatwić dać też tam facetów toples:))) (sama bym często myła w takiej myjni samochód) i problem z głowy raz ja samochód do myjni raz chłopak:)) hehe
pozdrawiam
Stare dobre porzekadło mówi: "Pierw nauka, potem przyjemności". To dobre i stare porzekadło jest na pewno starsze od Giertycha. Poza tym wyciągasz zbyt dalece idące wnioski.
a jak dziewczyny bedą pracowały topless w zimie ?
Słuchajcie pomieszczenie będzie cieplutkie (nie tylko wrazeń) a jesli chodzi o nasze drogie panie to spokojnie - bedzie pan kasjer w stringach i to one będą reglować należności. A jakby tego było mało to zaserwujemy im kelnerów w strojach króliczków. hehehe
Ojciec ma myjnie samochodowa i jako takie pojecie na ten temat mam. Co do kobiet w stringach to wydaje mi sie ze nie wypali taki biznes. Jedyna grupa klientów jaka by przyjeżdżali to taka aby zobaczyć laseczki w stringach bo nic więcej od takich laseczek nie można oczekiwać. Chyba wiadome jest ze takie panie nie wyczyszcza takiego autka dokładnie i dobrze. Inna sprawa to taka ze kobiety nie są stworzone do mycia aut, u ojca na początku pracowały chyba 2 kobiety ale kompletnie sie nie nadawały, tutaj ważny jest czas i dokładność. Kobiety wysiadały po 2 godzinach i nie miały sil żeby tak szybko zasuwać, a kolejka przed myjnia robi sie większa. Gdyby w twojej myjni 2 kobiety robiły komplet czyli mycie zew i wew w więcej niż godzinkę to klienci nie byli by zadowoleni. Czas to pieniądz. Może lepszym pomysłem była by myjnia automatyczna przed która stała by pani w stringach i zachęcała i obsługiwała klientów.
W czasach gdy funkcjonują płyty DVD, strony erotyczne, salony masażu, lokale ze striptiz'em, konsumpcją, napojami procentowymi i dobrą muzyka taneczną myjnia z dziewczynami w stringach nie jest specjalną atrakcją dla "sex-smakoszy" i preferujących zabawę i pełny luz.
wiem że taka myjnia jest niedaleko mnie zawsze jak tam przejeżdżam jest kolejka aut
Wydaje mi sie, ze "na zywo" to jest calkiem inna atrakcja:) Co do jakosci mycia i czasu...tutaj to raczej chodzi o jakosc mycia a juz tym bardziej ten obslugiwany tez by raczej nie chcial zeby to bylo szybko:) Inna rzecz, ze to tez troche "sliski" temat. Nie chodzi mi tu o mlodziez, ale o wszelkiego rodzaju zboczkow, ktore by tam przychodzily "i robily rozne rzeczy" :) Do takiej myjni przydalby sie tez jeden "zdecydowany Pan o szerokich barkach" dla utrzymania porzadku a reszta... to juz tylko liczyc kase:) BTW. Ciekawe ile takie Panie by sobie zyczyly za prace? Bo chyba wiecej niz w zwyklej myjni...Liczyles to?
Moim zdaniem taka myjnia powinna oferować mycie tylko zew. dlatego iż obsłużyłaby więcej klientów a i panie nie popsułyby sobie fryzurek za bardzo. Jestem kobietą, gdyby mój facet tam pojechał to byłaby awantura że ho,ho. Pewnie jeździłby cichaczem, jak większość a przynajmniej raz by pojechał zobaczyć jak to wygląda. Pomysł super ale czy twoja okolica (berety) to zniesie? mogą być demonstracje a z drugiej strony jeśli to się wykorzysta i przyjedzie jakiś redaktor to i reklama za darmo! Świat do odważnych należy. Powodzonka
Bo my mamy głupie porzekadła... Człowiek się uczy całe życie, życie, które przez cały czas powinno mu sprawiać radość :)
kazdy by chcial popatrzec ale nie sadze zeby ktos chcial za to placic ... a robiac normalna cene za mycie ... nie pokryjesz kosztow pracownikow ...
a druga sprawa co z zima ????
|
|