|
Myjnia wynajeta od Stacji Paliw / topless |
Myjnia wynajeta od Stacji Paliw / topless
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wpadlem ostatnio na pomysl zeby wynajac pomieszczenie w ktorym jest na dzien dzisiejszy myjnia automatyczna i przeobrazic go na myjnie reczna. Jestem mieszkancem 120 tys miasta mamy 4/5 myjni recznych. Moja myjnia reczna znajdowalaby blisko centrum przy tracie przelotowej przez miasto. Pomieszczenie zostaloby wynajete od Stacji Paliw. Wiem, że myjnia to interes zalezny od pogody.... co wy mysliscie o takim interesie? Moze pozniej TOPLESS?
u mnie w miescie co jest o wiele mniejsze jest 4 myjki.. i w kazdej jest ruch niesamowity... tylko jak bede mial okazje kupić (zainwestowac) to biore to odrazu i bedzei kolejna
Topless niestety w Polsce nie przejdzie. Bylo tutaj duzo tematow odnosnie myjni, poszukaj. Ja jestem sceptycznie natawiony, ale wynika to z duzej ilosci myjni w moim miescie i malego zainteresowania klientow. Wszystko zalezy od miasta i dotarcia do klienta dlatego nie twierdze ze w Twoim wypadku sie nie uda. Przeanalizuj rynek, sprawdz czym moglbys odebrac klientow pozostalym myjnia. Pozdrawiam
Jest to dobry biznes, jednak jednym z ważniejszych czynników decydujących o sukcesie jest lokalizacja (najlepiej bliskość osiedli mieszkaniowych, arteria łącząca z centrum z osiedlami mieszkaniowymi). Największy ruch jest w czasie świąt, w niedzielę, ale również w tygodniu, dlatego tak jak mówię: jeśli ta lokalizacja, którą znalazłeś jest dobra, kupuj sprzęt, chemię, zatrudnij ludzi i możesz wchodzić w ten biznes.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|