Witajcie,
Co sądzicie o portalu sympatyków PiS? Otwarcie już wkrótce.
http://wiadomosci.onet.pl/2137683,11,ot ... ,item.html
Pozdrawiam
|
Mypis.pl - portal społecznościowy PiS |
Mypis.pl - portal społecznościowy PiS
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
Witajcie,
Co sądzicie o portalu sympatyków PiS? Otwarcie już wkrótce. http://wiadomosci.onet.pl/2137683,11,ot ... ,item.html Pozdrawiam
Nazwa, niezbyt mi ona pasuje.
Wiedziałem, że jak skomentujesz to właśnie to :P Ale szczerze mówiąc to mi też nie pasuje... Jednak sam pomysł uważam za dobry (nie sugerując się preferencjami wyborczymi).
Prawie jak myspace hehe ;) pomysl ciekawy, nowatorski w Polsce. zobaczymy czy sie sprawdzi
Oglądałem filmik ze strony i oto moje uwagi (zapisuję od razu):
1) Nie podoba mi się wejście obu Panów. Jest różnica między nimi a Ibiszem. Jakby to było jakiś show, a to jest przecież tylko zwykła prezentacja. Słabo widać obrazy z prezentacji... 2) Portal podobno jest też dla nie-sympatyków. Tylko co ja mam tam robić jeżeli jestem nie-sympatykiem to już nie jest powiedziane? 3) Razi mnie trochę slogan przypominający raczej reklamy Ery. Mogli stworzyć coś bardziej swojego. 4) Ooo... Zostało powiedziane, że dzięki portalowi nie będąc sympatykiem mogę umówić się z kimś na piwo... 5) Trochę kłamią... Nie podoba mi się to, bo lubię szczerość. Opowiadają o jakimś Janku z UAM i mówią, że wygooglował sobie portal, którego nie da się wygooglować, bo go jeszcze nie ma... Ale posłucham dalej, może będzie coś więcej. 6) Janek podobno jest sceptykiem PiS-u. 7) Jest prosty formularz rejestrujący. 8) Fajne rozwiązanie: szukanie ludzi po Google Maps, którzy mają ten sam problem. 9) Jak tak oglądam tą projekcję to zastanawia mnie skoro portal ma być uniwersalny to czemu nie mogli zrobić uniwersalnej nazwy. Gdyby nie nazwa to pewnie bym się zapisał. Ale nazwa, że ten portal ma coś z PiS-em i prawdopodobnie jest z pieniędzy z naszych podatków po prostu mnie boli. Strach pomyśleć ile za to zapłacili. Prezydent wiadomo na ile został "wydojony" za nową stronę. 10) Mówią o tym, że Janek wygooglował sobie jakiś artykuł z neta i wstawił na portal. Tylko będąc studentem prawa, powinien wiedzieć, że łamie prawo w ten sposób. Bo nie można kopiować artykułów w całości! (nawet jeżeli jest podane źródło). 11) Mam wrażenie, że ten portal ma tworzyć opozycję. Dziwne. 12) Oglądam dalej, no i... filmik nagle się kończy. Szkoda.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Mypis.pl - portal społecznościowy PiS": - Portal internetowy - portal spolecznosciowy - Portal tel. kom. - portal - Portal gsm - Portal
• Strona 1 z 1
|
|