Myślicie ,że www.zgraj.com może okazać sie dochodowym pomyslem?
Stronka pozwala ściągać mp3 i filmiki z youtube.com oraz wrzuta.pl, co jest w pełni legalne.
|
Myślicie ,że www.zgraj.com może okazać sie dochodowym pomysl |
Myślicie ,że www.zgraj.com może okazać sie dochodowym pomysl
Biznes Forum
‹ E-Biznes
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
Myślicie ,że www.zgraj.com może okazać sie dochodowym pomyslem?
Stronka pozwala ściągać mp3 i filmiki z youtube.com oraz wrzuta.pl, co jest w pełni legalne.
jeśli to jest jak mówisz lega artis, i serwery będą mieć dobre, to to jest bardzo dobryy interes, ale takich stron chyba jest więcej?
ale ten jest bardzo funkcjonalny i ma lotną, łatwą do zapamiętania domene, nie jest nafaszerowany reklamami - jest tylko jedna.
adres faktycznie przyjemny i łatwny do zapamiętania, i adekwatny. http://www.di.com.pl na początku też miał mało reklam, myślisz że jak byłyby propozycje by na zgraj.com było więcej reklam by odmówili ?
Hmm, no własnie ciekawe ile maja odwiedzin..
w sumie nie jest to zły pomysł bo jeszcze nie widziałem takiej strony na której można było ściagac bezpośrednio mp3,filmy z youtuba i innym serwisów...
o_0 2k za taka strone ciekawe ;D
Są inne na pewno bo kiedyś widziałem już podobną stronę choć teraz nie pamiętam adresu.
Konkurencja mała owszem - pomysł fajny tylko że taką samą opcję oferuje też RealPlayer Downloader i jest np. o tyle wygodniejszy, że uruchamia się automatycznie gdy jesteś na stronie z której możesz coś zgrać... także wg. mnie strona kokosów nie zarobi.
Sprawdź również podobne tematy:
- Stacja gazu LPG lub CNG-co o tym myślicie? A może coś innego
- Co myślicie o tych kursach, a moze ktoś uczestniczył ? - Moze macie ciekawy pomysl .... - Pomysl przecietny, ale moze warto... - ...a moze zrealizowany pomysl na biznesz kupisz? - Czym okazac sie przy rozliczeniu z UP? - Biznes dla 18 latka - nieduże wymagania, czas, może pomysl - Jest pomysl brak inwestora Wejdz Teraz moze Cie zainteresuje - 5000-9000zł zysku jak myslicie co myślicie?? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|