|
Na jaki zysk w skali rocznej moglbym liczyc? |
Na jaki zysk w skali rocznej moglbym liczyc?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam!Chcialbym zainwestowac okolo 30 tysiecy zlotych w fundusze inwestycyjne.Na jaki zysk w skali rocznej moglbym liczyc?Dodam ze polowe chcialbym ulokowac w funduszach obracajacych akcjami.Czy jest szansa,zebym wyciagne z tego z 1000 zl miesiecznie?Prosze o podpowiedz.
a nie możesz poszukać jakie fundusze posiadają najwyższe stopy zwrotu z inwestowanych środkó ? Każdy tylko na latwiznę...podajcie mi czy wyciągnę 1 tys/m-c, a jak ktoś odpowie że wyciągniesz a Ty nie bedziesz miał takiej kasy to powiesz że ten ktoś cie okłamał co ?
hehe no to podsumował :D To żadna skomplikowana rzecz,patrzysz na statystki danego funduszu i obliczasz MNIEJ_WIĘCEJ zysk efektywny pod koniec roku(jezeli na rok masz fundusz) i dzielisz na 12 -bo tyle mamy mc-y.
Sprawdź również podobne tematy:
- Zysk 15% w skali roku?
- Zadawalający zysk w skali roku - POSZUKUJEMY INWESTORÓW - ZYSK 50% W SKALI ROKU - POSZUKUJEMY INWESTORÓW - ZYSK 50% W SKALI ROKU - Zysk ponad 5% w 3 miesiące, 21% w skali roku! Bezpiecznie - POSZUKUJE OSÓB Z KAPITAŁEM - ZYSK 60% W SKALI ROKU - POSZUKUJĘ OSÓB Z KAPITAŁEM - ZYSK 60% W SKALI ROKU - Jaki zysk ostateczny - Jaki bedzie zysk? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|