|
Na jakie pomysły dostaliście dotacje? |
Na jakie pomysły dostaliście dotacje?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Zawsze interesowały mnie zasady udzielania dotacji, oceny pomysłu itp.Mam za sobą odrzucony wniosek na II etapie rekrutacji.Na jakie pomysły zostały udzielone dotacje?Stwórzmy listę pomysłów docenionych.http://www.bierzdotacje.pl/
No przecież nie proszę was o nr domu i siedzibę firmy tylko o temat, pomysł, na który dostaliście dofinansowanie.
Co prawda ja nie dostałam dotacji, ale często korzystam z serwisu, który ją otrzymał. Serwis nazywa się Vojamondo i jest wyszukiwarką połączeń lotniczych. Może nie jest to jedyny serwis tego typu, ale ma kilka ciekawych opcji, których nie mają inne serwisy. Poza tym oferty przewoźników lotniczych są zawsze aktualne i atrakcyjne cenowo.
Ja jestem na etapie rekrutacji i jueśli przejdzie pomysł to się info podzielę.
Niemniej jednak wiem, że znajomi dostali dotację na: Warsztat mechaniczny - naprawa aut - tylko mechanika Sprzedaż i montaż CarAudio. Osoby te podlegają pod miasto.
myslisz ze wezmiesz kase i bedzie full bizmesmen, gow.. prawda, jak nie masz planu i pomyslu jak krecic, to jestes stracony na samym poczatku i tylko bedziesz zalowal, kazdy chce zalozmy handlowac na allegro ale hehehe czym gaciami, to jest hurtownia nie do przebicia, myslisz ze kipisz w marzy 60 procent, heheh jak masz 15-20 to cud, a gdzie reszta, zarobek i oplaty, kazdy kreci jak moze, i trzeba miec obcykany plan dzialania, podpucha a czerpiesz z tego zyski, jakie sam dojdz co cie kreci co wiesz ze zarobisz, i co to towaru zalozmy u mnie moze towar handlowy wziasc za tylko 30% ceny jaka biore zalowmy 10 tys i z tej kwoty 30% moge wziasc na towar, i razem 13 tys masakra
Jasne, że nie niszy na rynku gdzie można mieć takie marże. Mam takie wrażenie ,że pieniądze dostaja ludzie, którzy dofinansowują już działające firmy. Przykład. Pracownik murarza, bierze dotacje, otwiera firmę i pienize trafiają juz do istniejącej nieformalnej spółki.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Na jakie pomysły dostaliście dotacje?": - biznes - jakie pomysły? - Jakie pomysły na produkcję? - Jakie rozrywki w pubie ??Pomysły - Lokal 70 m2 w centrum - jakie macie pomysły? - PUP - na jakie biznesy dali dotację, na jakie nie
• Strona 1 z 1
|
|