|
Na kogo zaglosujesz w nadchodzacych wyborach o ile beda ??? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
PO od kilku dni zaczęło mocniej agitować, chyba wreszcie doszło do nich, że ciamciaramcia to dobre dla nich określenie. Mocniej trzeba w PIS uderzyć, bo Kaczyński w pojedynku medialnym pomija PO na rzecz LID.
Ale to zagranie Kaczorka, któe i tak nic nie wskóra.
PiS zginie w tych wyborach śmiercią tragiczną.
To interesujące.
Mateusz, kto konkretnie mówi o PO ciamciaramcia? I co to oznacza? Czy ciamciaramcia to samo, co wykształciuchy a może łżeelity? Pamiętam z poprzedniej kampanii gdy zabrakło merytorycznych argumentów i wyczerpała się pula obietnic to na jednych forach mówiono o Tusku, że jest żydem a na innych, że Niemcem a okazało się, że jest po prostu ciamcialamcia. Gratuluję!
Roman nazwał ich ciamciaramcia, dla mnie to określenie oznacza teletubisia z torebką :)
Ach piękny Roman :)
No to teraz wszystko jasne!
Ja zagłosuje na PO. Nie żeby byli jacyś "fajni" po prostu nie ma alternatywy.
No może gdyby Lech Wałęsa wrócił do polityki, myślę że jakby został premierem to mogłoby być wesoło.
Platforma Obywatelska
platforma lub upr, ale raczej platforma
bardziej LID :)
PiS, ale kibicuję też nowej LPR.
Uaktualnić ankietę, nie ma LiSu, jest Samoobrona i nowa LPR.
A tak w ogóle to chyba LiD lub PO.
Ja zagłosuje na PIS, bo tylko oni chcą dobrze dla Polski, chcą ją wyrwać z tego bagna do którego doprowadziły ją rządy poprzednich partii, tyle że nie mają zkim tego dokonać i jest taka sytuacja jaka jest.
Pzdr
PIS wygra bo do kampanii włączyło się CBA. W poniedziałek Kaczyński w programie Teraz My zastanawiał się, dlaczego tak mało mówi się w mediach o zatrzymaniu Sawickiej, no musiał coś zrobić.
Jak to nie mieli tego z kim dokonać? Przecież mieli większość w sejmie, która pozwoliła im uchwalić to co chcieli uchwalić i przejąć wszystkie wazne instytucje z wyjątkeim Trybunału Konstytucyjnego i chwała Ci Panie za to.
Przecież koalicja PiS-CBA istnieje od momentu powołania CBA. Ale historycznie ujmując istniała podobna koalicja SLD-WSI, tylko w tym drugim przypadku WSI były pierwsze.
|
|