|
Na kogo zaglosujesz w nadchodzacych wyborach o ile beda ??? - strona 5 |
Na kogo zaglosujesz w nadchodzacych wyborach o ile beda ???
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
LiD , zastanbawiam się jeszcze nad PO bo miało wkońcu ruszyć zatrzymaną przez Kaczynskiego obwodnice(75% zrobione i zatrzymal i juz tak 3 mies bez ruchu)
Wyniki prawyborów na uczelniac
Ponad 60 % głosów oddanych na Platformę Obywatelską, 13 % na PiS i 10 % na LiD. To wyniki prawyborów studenckich, które odbyły się wczoraj w 33 szkołach wyższych w całym kraju. Głosowały też 3 tysiące studentów z dziewięciu warszawskich uczelni. Kamil Liszowaty koordynator akcji powiedział, że ma ona zachęcić młodych ludzi do wzięcia udziału w prawdziwych wyborach. Dominika Blachnicka z Fundacji Projekt: Polska jest zadowolona z frekwencji. Konkretnych liczb nie podała, podkreśliła jednak, że była ona kilkanaście razy wyższa niż w prawyborach organizowanych na uczelniach w poprzednich latach. W całej Polsce w prawyborach wzięło udział ponad 16 tysięcy studentów. (-) naszemiasto.pl I kto teraz powie że nie mamy wspaniałej, myślącej młodzieży?
Bardzo dobrze wygra PO będzie można łatwiej załatwić dobre działki za łapówki .
Tusk obiecał, że ściągnie do Polski młodych ludzi z "pomywaka". Czy Tusk zamierza użyć do tego celu "europejskie nakazy aresztowania"?
Ponad połowa polaków uważa, że sprawa Sawickiej to brudna polityczna prowokacja.
(-) TNS OBOP Gdyby mnie uwodziła jakaś zgrabna brunetka to po roku obiecałbym jej pomoc nie tylko w zakupie działki na helu, a całego półwyspu helskiego dołożył apeniński, kolumnę Zygmunta i stację we Włoszczowej. Włoszczową rzecz jasna wyjątkowo okazyjnie, bo tam już nie wszystko staje. Xfreebiz: Czasami dobrze jest pomyśleć! oczywiście POzytywnie
Gdyby mnie uwodziła jakaś zgrabna brunetka to po roku obiecałbym jej pomoc nie tylko w zakupie działki na helu, a całego półwyspu helskiego dołożył apeniński, kolumnę Zygmunta i stację we Włoszczowej. Włoszczową rzecz jasna wyjątkowo okazyjnie, bo tam już nie wszystko staje. Xfreebiz: Czasami dobrze jest pomyśleć! oczywiście POzytywnie[/quote] 1). CBA w czasie swojego funkcjonowania nie odnotowało sukcesów, a powinno bo skala korupcji w Polsce jest potężna. Oczywiście, gdyby PO posłuchała Kaczyńskiego, nie byłoby sprawy, a CBA nie zajmowałoby się Sawicką nawet, gdyby Kamiński otrzymał 100 listów z tekstami "uprzejmie donoszę, acz z wielką niechęcią, że posłanka Sawicka...". Małego, człowieka można zniszczyć, ale posłanka drugiej co do wielkości formacji politycznej nie jest jakimś małym "człowieczkiem", dlatego trudno jest uwierzyć w jej niewinność. Po prostu "podłożyła" się. 2). Zazwyczaj funkcjonuje zasada: "futro kupię Ci, ale później". To bezpieczna zasada. Nie naraża na wydatki i w ogóle nie ma podstaw, by mówić o korupcji. Nie ma gotówki na stole=nie ma korupcji. 3). Stać Cię na więcej, nie mam wątpliwości. PiS jest beee? Zgadzam się z Tobą, ale nie PO nie różni się od PiS! 4). Na mnie hasła wyborcze nie działają. Jeśli Tusk obiecał, że "ściągnie młodych ludzi i zapewni im prace w Polsce", to zasadne jest, żeby wyjaśnił, w jaki sposób doprowadzi do tego, że powstaną nowe miejsca pracy. Wierz mi, że to najlepszy sposób, by sprawdzić czy polityk mówi prawdę. Ja osobiście analizuję, czy deklaracja jest realna, czy jest demagogią wyborczą.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Na kogo zaglosujesz w nadchodzacych wyborach o ile beda ??? - strona 5": - Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? - Dla kogo paragon a dla kogo faktura? - Dla kogo dotacja z PUP; a dla kogo nie? - Zarobić na wyborach - Rozłamy po wyborach
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|