|
Nadruki na koszulkach - strona 3 |
Nadruki na koszulkach
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
A myślał ktoś z Was nad własną linią odzieży sportowej? Mianowicie stroje piłkarskie, siatkarskie i koszykarskie. Produkcja w Polsce, bądź import z Chin (firmowe produktu przed nadrukiem loga). Czy nie posiadając własnego sprzętu i zlecając produkcję i druk reklam firmom zewnętrznym można konkurować cenowo z producentami takiej odzieży? Nie mówię o Nike, Lotto czy nawet Jako, ale firmach pokroju Mati-Sport czy Radzi-gol. Sprzedaż za pośrednictwem internetu, produkcja dla zespołów amatorskich i z niższych szczebli rozgrywek w Polsce, współpraca ze sklepami sportowymi. Co Wy na to?
Myślałem o tym samym co marcin_krz. Powód jest bardzo prosty. Niedawno sam stanąłem przed problemem kupienia zestawu strojów sportowych dla drużyny w której gram. Wybór nie był powalający, a załatwienie nadruków na koszulkach odbyło się tylko dzięki znajomości z szefem sklepu. Same stroje na pewno da się kupić/wyprodukować tanio. Ważne jest tylko żeby były w dobrej jakości, wykonane z nowoczesnych materiałów, nie zaciągały się. Jeśli dorzuci się do tego ofertę wykonywania nadruków, uważam że są szansę na to by otwarcie takiego biznesu się opłaciło...
Witam,
Każdy biznes się opłaca tylko trzeba znaleźć dobrego, sprawdzonego producenta i powiązać o logistycznie. Ja mam firmę, która na zlecenie klientów (pod ich specyfikację) sprowadza różnego rodzaju dobra z Chin. Mam dobre znajomości biznesowe z różnymi producentami w Shenzhen i okolicach. Dla zainteresowanych podaję maila : the-dog małpa the-dog kropka pl i telefon 794 418 378
każdy biznes opiera się na dobrych dostawacach :) i odpowiednich klientach
Jeszcze kilka informacji odnośnie serwisu drukarek budowanych na bazie Epsona. Nie jest to łatwa sprawa i proponuję dobrze sprawdzić dostawcę. Dobrze jest gdy dystrybutor drukarki ma autoryzacje epsona w przeciwnym wypadku dostęp do głowic i inny części jest bardzo trudny. Poza tym każdy dostawca powinien mieć program serwisowy, bez niego serwis jest nie możliwy, ponieważ trzeba dokonać zmiany np ID głowicy w pamięci płyty. Lecz taki program dostać mogą tylko jedynie sprawdzone serwisy. Korzystanie z serwisów Epsona zajmujących się zwykłymi drukarkami ciągnie za sobą ogromne koszty.
Pozdrawiam
Wspomniany EPSON Stylus 4880c jest drukarką typu garment printer, tak? CaprCorn, czy mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat tych drukarek? bo widzę że masz dużą wiedzę na ten temat. Garment printer brothera jest do jasny koszulek, te z białym tuszem są niedostępne i drogie. W takim razie najlepszą alternatywą będzie EPSON? Wspomniany model jest najtańszy, najlepszy czy dlaczego zasłużył na wymienienie? Sam działasz na jakich maszynach?
Na podstawie Epsona 4880 została zbudowana drukarka odzieżowa. Jesli chodzi o brothera to kosztuje ona 15 000 euro i wydruki tylko i wyłącznie na białych i jasnych materiałach. Poza tym części oraz serwisowanie jest dość drogie. Brother z białym tuszem to Gt 782. Jest w sumie dostępny ponieważ mogę go sprowadzić do polski, ale nie jego koszt to 47 000 euro. Jeszcze nikt takiego w Polsce nie ma. Mogłem go obserwować tylko kilka razy na szkoleniu. Tyrus na bazie Epsona, to inna maszyna. W przystępnej cenie mamy drukarkę o wielu możliwościach. Dla dobrze poinformowanego dostawcy serwis takiej maszyny też nie jest ciężki. Jeśli oczywiście posiada wszystkie niezbędne rzeczy. Drukarka pracuje stabilnie i ekonomicznie. Jakość wydruków jest bardzo dobra, nikt jeszcze co do niej nie miał zastrzeżeń.
ja obecnie pracuje na drukarce na bazie epsona. Jestem z niej bardzo zadowolony. Teraz jeszcze planuje dodatkowo maszyny DTS z lampami podczerwieni, też na bazie tego samego epsona do nadruków na innych materiałach takich jak szkło, plastik, metal, drewno itp W przypadku konkretnych pytań dotyczących maszyn które sprzedaje można pisać na prv lub dzwonić 793048484
Jeśli ktoś chciałby nietypową koszulkę to zapraszam do współpracy.
Jesteśmy dystrybutorem farb luminescencyjnych. Są to farby, które kumulują światło, oddając je później w ciemności. Nie potrzeba podświetlać taśmą UV. Farba emituje światło w ciemności od 10 do 14 godzin. Metoda nadruku - sitodruk Farby można stosować do powierzchni betonowych, metalowych, tworzyw sztucznych, tkanin, drzew, roślin, szkła oraz do oznaczania wyjść ewakuacyjnych. Więcej informacji pod adresem acmelight-polska
a ja mam pytanie dotyczące wzorów i praw licencyjnych czy mogę używać postaci lub loga z gier lub filmów np znaczek batmana lub supermana lub np nazw marek lub loga aut- jak to się ma do praw autorskich? widziałem takie koszulki na różnych aukcjach drukowane na koszulkach czy to legalne czy sprzedający mają jakieś umowy?dzięki za odp
mam pytanko do dog'a o koszt koszulki (180/200 bawełny) i min ilosc jak również o metki,czy mogą byc moj, jak tak to czy jest to dodatkowy i jakiego rzędu koszt?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nadruki na koszulkach - strona 3": - Nadruki na koszulkach dla firm - nadruki na koszulkach,kubkach,itp - Pomysł na nadruki na koszulkach. - Ploter-nadruki na koszulkach i OUTLET - Nadruki na koszulkach i odzieży dam zarobić
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|