|
Nagrobki z Chin |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam,szukam po całym forum czegoś na ten temat ale nic nie moge znalesc,nikt nie ma z tym do czynienia?? chodzi mi o to zeby ktos podał jakie sa przebitki na cenie,jaki plac,ilu ludzi itp
a znasz koszt nagrobkow juz na gotowo ze sprowadzeniem bez swojej marzy i wyglad??Nagrobki to rzecz dosc indywidualna tak btw
ale o co loto? jaki plac? jacy ludzie? plac w chinach?tienanmen? no duży jest....ludzi w chinach jeszcze więcej...a najlepiej to zatrudnij pudzianowskiego- jeden ludź wystarczy, wszystko przeniesie spacerem farmera
A to prawda. Ostatnio jak byłem na cmentarzu i jest nowa aleja, oddana dwa lata temu, jest już prawie cała zapełniona, a każdy pomnik jest inny. To nie jest garnitur że sprowadzi się 1000 jednakowych/
granit taki jak strzegomski w Chinach za nagrobek 700-1000 zł / szt
COMURO INTERNATIONAL LIMITED
Address: Suite1101-1102 Albion Plaza 2-6 Granwille road a 2-6 Tsimshatsui, Kowloon, Hongkong. Tel:0086-13906025813 - angielski, chinski Fax:0086-592-5630891 The representative of Belarus, Minsk Tel : +37529-1163456 - polski , rosyjski e-mail : comurointernational@gmail.com Oferta komercyjna: pomniki gotowa do wzorow, dobre ceny, wysoka jakosc, krotki czas dostawy. COMURO International Limited, zalozona w 2007g.Osnovnoy dzialalnosci - dostawy z kamienia naturalnego (granit, marmur, itp.) oraz elementow z nego.V tej chwili firma prowadzi ciagle dostarczanie w krajach Europy Wschodniej: Rosja, Bialorus. Siedziba firmy znajduje sie w Hongkongu biuro sprzedazy w Xiamen, Chiny. Staly Przedstawiciel Bialorusi. COMURO International Limited jest zainteresowana dlugoterminowa wspolprace. Firma Motto: "Tanie, wysokiej jakosci, szybkie" Gotowa pomniki polirovannye.Minimalnaya zakup jeden konteyner.Izgotovim wszelkich produktow granit marmur za rysunki.
Witam,
Moja firma zajmuje się pośrednictwem w imporcie wyrobów granitowych z Chin do Polski. Nasze biuro znajduje się w Xiamen, na stałe przebywamy w Chinach, co daje nam możliwość kontroli jakości na bieżąco. Za jakość towarów wysyłanych do Polski (i nie tylko) jestem odpowiedzialny osobiście. Nie oszukujmy się - niska cena to zazwyczaj niska jakość. My jednak staramy się to wypośrodkować tak, żeby cena była niewygórowana, a jakość zadowalająca. Jeżeli są Państwo zainteresowani hurtową ilością nagrobków (lub innych wyrobów granitowych), to na prawdę warto spróbować! Dostarczamy towar pod same drzwi. Pozdrawiam i życzę sukcesów, Jakub Szatkowski
|
|