|
Nagrody za reklame |
Nagrody za reklame
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam. Czy zna ktoś z was może jakąś firmę która w zamian ze reklame (baner itp) na mojej stronie internetowej ufunduje nagrody w konkursie? nie mowię tu o jakichś super nagrodach. Jest to strona poświęcona turniejom sportowym więc może jakaś piłka lub koszulka sportowa itp? Myślę tu o jednej/dwóch nagrodach w miesiącu. Proszę o odpowiedż
Mogę pomyśleć, ale proszę o więcej szczegółów. Jesteśmy dystrybutorem i hurtownikiem odżywek i suplementów diety, więc tematyka Nam odpowiada. :) Ponad to, sponsorujemy Janka Błachowicza.
ja też proszę o więcej szczegółów.
Witam. Po pierwsze to podam numer GG (1841102) poniewaz nie wolno mi wysylac tutaj adresów stron. strona jest dopiero kończona więc proszę nie zrazić się jej wyglądem. Poza tym zamierzam nawiazać współprace z kolegą informatykiem. Baner z odnośnikiem do państwa strony umieściłbym na stronie głównej jak i na każdej podstronie. prosze o kontakt
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Nagrody za reklame": - Nagrody Pieniężne - 10 000 000 € nagrody za pomoc ! - 10 000 000 € nagrody za pomoc ! - Nagrody w internecie - jak to wygląda? - Nagrody w cyklicznym konkursie
• Strona 1 z 1
|
|