No właśnie czy trzeba mieć konto w banku żeby dokonać przelewu poza UE w $?
Niby PKO ale pytałem i trzeba mieć konto..
jak z prowizjami teraz banki stoją? dalej za przelew zagrniczny min 50zł biorą ?
|
Najlepszy bank do przelewów poza UE |
Najlepszy bank do przelewów poza UE
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
No właśnie czy trzeba mieć konto w banku żeby dokonać przelewu poza UE w $?
Niby PKO ale pytałem i trzeba mieć konto.. jak z prowizjami teraz banki stoją? dalej za przelew zagrniczny min 50zł biorą ?
nie , no to juz skanadal zeby zrobić przelew Z KONTA NA KONTO to trzeba miec to konto ???
to moze i chcą zeby i kasę miec na koncie ?? ty, nie no dobra , to moze i trzeba
nie przelewu tylko wpłaty na czyjeś konto, np wypełaniam taki druczek daje pieniążki w okienku KASA i idzie kaska do klienta a konta tam nie posiadam dziwnym cudem:)
A kto dziś nie ma konta? Chyba tylko były premier J.K. :)
Taki przelew do banku zagranicznego zrealizujesz w większości banków krajowych (nawet z mBanku) i nawet dolarów miec nie musisz. Podajesz do którego banku ma trafić przelew, dodatkowo kod SWIFT tego banku i nr rach w formacie IBAN (z dwoma dodatkowymi polami litertowymi na oznaczenie kraju). I poszło...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Najlepszy bank do przelewów poza UE": - Dowolność przelewów a podatki i kontrola mojego konta bank.? - Jaki bank najlepszy - TANIE OPŁATY - Kredyt Hipoteczny jaki bank najlepszy ? - Kredyt - jaki bank jest najlepszy? - Najlepszy bank dla firmy często płacącej za granicę
• Strona 1 z 1
|
|