|
Najlepszy jest MLM !!! ACN !!! Współpraca !!! |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Nasza firma nazywa się ACN. Została założona w 1993r w USA. W tym momencie jesteśmy już w 19 krajach na 3 kontynentach. Co ważne nasza firma rozwija się bardzo dynamicznie. Mamy 40% wzrost dochodów w skali roku. Nasza firma jest największą firmą która doprowadza usługi bezpośrednio do klientów. Ma każdy z regionów gdzie operujemy mamy swoje biuro. Do tej pory na wszystkie tradycyjne państwa Unii Europejskiej było jedno biuro w Amsterdamie w tym momencie weszliśmy do Polski i mamy drugie biuro we Wrocławiu. To dlatego ponieważ my nie posiadamy własnej infrastruktury. W każdym kraju gdzie operujemy korzystamy z kabli firm monopolistycznych. W Polsce jest to TPSA i dlatego my korzystamy z kabli TPSA. Polska została wyróżniona tym biurem dlatego że do tej pory tam gdzie ACN osiągało sukces była duża konkurencja np. w Niemczech było 260 firm w konkurencji i ta demopolizacja trwa od wielu lat to monopol na którym mogliśmy działać był mały bo było to 40 – 50 %. W Polsce TPSA posiada 90%rynku a w konkurencji jest tylko kilka firm. To jeśli w Niemczech ACN osiągnęło sukces to można się spodziewać co się będzie działo w Polsce. To biuro nie będzie operowało wyłącznie na Polskę tylko na wszystkie kraje postkomunistyczne które w przyszłości dołączą do rodziny ACN. To prosto mówiąc: każda osoba która jest podłączona do drutów TPSA może zostać naszym klientem i to co nas różni to jest to że oni wydają kolosalne pieniądze na reklamę, biura itp. Natomiast nie zobaczysz nigdy reklam ACN i żadnego telemarketingu. Do tej pory mieliśmy tylko jedno biuro na Europę to pokazuje jak jesteśmy oszczędni. Dzięki tym oszczędnościom które mamy możemy dzielić się z naszymi klientami dając im 10 – 30% niższe ceny od monopoli w każdym kraju gdzie operujemy. Oprócz tego mamy tą usługę która jest pokazana na filmie z Donaldem Trumpem czyli ACN2ACN tzn. w Polsce jeśli ja jestem klientem ACN i Ty jesteś klientem ACN to jeśli dzwonie do Ciebie to płacę tylko 19gr za inicjację połączenia a później każda minuta jest bezpłatna i nie ważne ile będziemy rozmawiać. Oprócz tego dzielimy się tymi pieniędzmi z przedstawicielami. W tym momencie operujemy jedną usługą preselekcji czyli oferujemy tańsze rozmowy ponieważ demopolizacja rozmów się już stała dlatego mamy ten produkt. W tym momencie dzieje się demopolizacja abonamentów. Każda firma telekomunikacyjna dostaje takie abonamenty tylko czeka w kolejce i jak dojdzie nasza kolej to też będziemy mieć abonamenty. W tym roku w okolicach sierpnia wejdą komórki a w okolicach października VoiP. To są usługi które mamy w innych krajach i stopniowo będą wchodzić do Polski. Nasi klienci nie podpisują długoterminowych umów. Umowa może być w każdej chwili zawarta i w każdej chwili rozwiązana bez żadnych kosztów. Nie zmienia się nr telefonu nic się nie kosztuje żeby wejść i zostać klientem ACN ani żeby zrezygnować. Wszystko co się zmienia to nazwa firmy na rachunku za połączenia (bez żadnych komplikacji zero odczuwalnych zmian) to w zasadzie te miliony klientów których mamy na całym świecie są a nami nie dlatego że muszą bo podpisały kontrakt na rok dwa lub trzy tylko chcą być w ACN bo im oferta odpowiada. To jak my zarabiamy w ACN również zostało wspomniane na filmie. Nie dostajemy jednorazowej zapłaty za pozyskanego klienta tylko pewien procent od jego rachunku telefonicznego co miesiąc i budujemy w ten sposób zysk rezydualny tzn. za każdym razem gdy ta osoba zapłaci rachunek to zostanie odprowadzony procent od tego rachunku na nasze konto od 1 do 10 %. Ale nie mamy takiej filozofii że każda osoba musi pozyskać 1000 klientów żeby miała z tego tytułu duże pieniądze, my wierzymy że łatwiej jest wypracować zespołowo bo jeśli ja pokaże komuś ze swoich znajomych ACN i on będzie zainteresowany zarabianiem w ten sposób pieniędzy i ja pomogę mu znaleźć jego klientów to on dostanie od 1 do 10% i ja w górę małe procenciki jeżeli powtórzymy ten proces i pomożemy jemu znaleźć jego klientów to on dostanie od 1 do 10% i my w górę małe procenciki i ten proces się powtórzy 7 razy. Dlatego 7 ponieważ na 7 poziomie nie są to już małe procenciki tylko 7 % to już jest duża część rachunku. My nie szukamy osób które rzucą wszystko co teraz robią po to by zająć się ACN. Rób to co robisz żeby mieć chleb na stole ale buduj z nami ACN 5-15h tygodniowo na przyszłość bo jeśli jest jakaś kwota która mnie satysfakcjonuje może to być 10.000zł 7.500zł 1.500zł nieważne to ja wiem że jeśli będę to robił 5-15h tygodniowo to powiedzmy za 3 lata dokładając współpracownik i klient to po 3 latach w kwietniu powiem że robie sobie przerwę od ACN na rok to czy w maju za 3 lata te osoby które zapłaciły rachunek w kwietniu czy zrobią to samo w maju?? No prawdopodobnie tak czyli ja będę tak samo zapłacony jak w styczniu lutym marcu. Nie ważne jaki duży ten zysk jest najważniejsze jest to że jest to zysk rezydualny. Bo w pracy etatowej ja zaczynam każdego miesiąca od początku i pracuję 30 dni na wypłatę. Tu od zera zaczynam tylko raz na początku później dokładam współpracownik klient współpracownik klient współpracownik klient to gdy kończy się miesiąc ja nie zaczynam od początku ja dalej dokładam współpracownik klient i to jest to co chciałem pokazać tą różnicę. Każda osoba która chce zostać klientem nie musi nic płacić żeby wejść czy wyjść ale każda osoba która chce budować z nami biznes musi zapłacić 499zł. To pomaga otworzyć każdej osobie jej własny biznes pod parasolem ACN tzn. nikt nie musi być technikiem telekomunikacji żeby mieć swój własny biznes telekomunikacyjny. My nie jesteśmy firmą akwizycyjną nie chodzimy po domach żeby znaleźć klientów i nie potrzebujemy 1000 klientów. Żeby się zakwalifikować potrzeba 5 pkt. Zapisuje siebie rodzinę bo ACN2ACN żeby w rodzinie było za darmo. Żeby zdobyć 1 stanowisko jeszcze 3 pkt. na 2 stanowisko jeszcze 4 a wszystko czego potrzebujemy to 40 pkt. 1 umowa preselekcji to 2 pkt. !!!! Druga przecz którą chcę pokazać to że nie jesteśmy firmą rekrutacyjną. Tzn. możemy wprowadzić w miesiącu 1000 nowych osób każda z nich zapłaci 499zł za licencję ale dopóki nie pomożemy im zarabiać czyli znaleźć klientów to ani my ani oni nie dostaniemy ani grosza. Nasza praca z nową osobą nie kończy się po przedstawieniu prezentacji tylko się dopiero zaczyna jeśli osoba powie TAK zaczynamy razem działać. To co ważne my nie idziemy do ludzi żeby ich namówić żeby wydali pieniądze, czy się zgodzą czy nie tak czy siak będą płacili te pieniądze my oferujemy tylko formę zaoszczędzenia i sami na tym zarabiamy.
Taaa bardzo krótko i treściwie.
A o co właściwie chodzi, bo po 3 zdaniach straciłem cierpliwość. Proszę używać przecinków, akapitów, itp., a nie tylko Ctrl+C - Ctrl+V. Pozdrawiam.
To widocznie nie nadajesz sie do biznesu jak nie masz cierpliwości. Manna z nieba nie spadnie.
Stary chcesz robic biznes to sie pisze prosto i wyraznie.Ty w tych 100 zdaniach nawet nie napisales co chcesz sprzedawac tylko jakies (cos tam gdzies).Przemysl to!!!.No ale pewnie ja tez nie nadaje sie do tego biznesu:)
A czy ja napisałem tam że ja chce coś sprzedawać? Jest napisane że proponuje tańsze usługi teleinformatyczne. Jesli jest ktoś zainteresowany to niech pisze żebym mu wysłał coś więcej na priva i sprawa załatwiona. A nastepnym razem trzeba czytać dokładniej.
Grunt to wiedzieć co to jest MLM bez tego ani rusz tak naprawdę. Chętnie wyśle każdemu linki do prezentacji bo tu wkleić nie mogę i wtdey będzie wszystko czarno na białym I bez nerwów :) to tylko biznes :)
Tak, do tego "Twojego" biznesu się nie nadaje. W MLM zawsze przekonujecie, że właśnie manna z nieba spadnie. Więc jak to będzie?Spadnie czy nie?
Czytać nie umiesz? NIE SPADNIE !!!!!! Jak się nie ma pojęcia co to jest MLM, tylko sie opowiada głupoty o piramidach, łańcuszkach to właśnie taki skutek jest.
mlm - nie polecam - mam male dos w tym i odradzam ;)
gdybyś gościu miał blade , powtarzam blade chociaz pojecie o biznesie to byś wiedział ze własnie sprzedajesz coś własnie tę usługę usługa podobnie jak praca jest towarem ktoś ja propomuje , ktoś ja kupuje , za nia się płaci wiec usługa jest jak najbardziej towarem to czy proponujesz tansze czy drozsze to wsio ryba wiec zamiast gledzić i paplac bzdety spróbuj sie coś niecoś dokształcic menarzerze
Ja tam głupot o piramidach itp. nie opowiadam, tylko twierdzę, że menarzery z MLM potrafią człowiekowi mózg nawet z przecinków wyprać.
zgadzam się miaem doświadczenie z ACN ktoś chce to niech wchodzi. Sprzedajesz "abonament telefoniczny" - połączenia bez abonamentu - im więcej ktoś przegada tym lepiej dla ciebie - tylko teraz poważnie trzeba się zastanowić kto teraz korzysta z telefonu domowego?
Ja nie moja rodzina ma komórki
haha o stary:D pozamiatałeś tym tekstem wszystkich :) ciekawe ilu "klientów" pozyskałeś... :) ja jestem przekonany, że...ZERO :)
|
|