|
Najlepszy kredyt na otwarcie firmy - strona 2 |
Najlepszy kredyt na otwarcie firmy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
jestem nowy na tym forum i chciałbym żeby ktos mi pomógł w tym zagadnieniu...czy jest jakiś kredyt na rozpoczęcie DG.potrzebowałbym kredyt w wysokości 200 tys. zł .na zakup magazynu.mam umowe o prace na stale jaki naj lepiej kredyt wziąć,i jaki bank mi go udzieli(tak żeby było jak naj mniej zabezpieczeń)
Szkolenia są za darmo. Rejstrujesz się w instytucji, która jest beneficjentem działania. Ich listę można czasami trafić na stronie urzędu marszałkowskiego lub RIF
[b]WojciechH[/b] , j jestem nowy na tym forum i chciałbym żeby ktos mi pomógł w tym zagadnieniu...czy jest jakiś kredyt na rozpoczęcie DG.potrzebowałbym kredyt w wysokości 200 tys. zł .na zakup magazynu.mam umowe o prace na stale jaki naj lepiej kredyt wziąć,i jaki bank mi go udzieli(tak żeby było jak naj mniej zabezpieczeń)
Aleś tych postów napłodził ;-)
Jak gdzieś wcześniej czytałem masz umowę na najniższą krajową, zero zabezpieczenia i chcesz kredyt na 200 tys? To jest po prostu niemożliwe. Jedynym rozwiązaniem jest znalezienie wspólnika.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Najlepszy kredyt na otwarcie firmy - strona 2": - KREDYT NA OTWARCIE FIRMY - Potrzebny kredyt na otwarcie firmy - Kredyt na otwarcie firmy, inwestycyjny - Dotacje lub kredyt na otwarcie firmy w Anglii UK - najlepszy kredyt dla franczyzobiorców
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|