Witam,
Jestem zainteresowany ofertą. Poproszę o bardziej szczegółowe informacje na PW lub mail: dpinkowski(małpa)zentiva(kropka)pl
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam, Daniel.
|
Najnowsza Moda z USA - odziez markowa iMPORT-EXPORT |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
Jestem zainteresowany ofertą. Poproszę o bardziej szczegółowe informacje na PW lub mail: dpinkowski(małpa)zentiva(kropka)pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Daniel.
prosze o oferte na PW
Jesli oferta jest nadal aktualna prosze o kontakt na pw.z gory dziekuje!pozdrawiam
Ja też poprosze o info i cenniczek.
grzebi17(małpa)interia(kropka)pl lub na GG 2962468 Pozdrawiam ;)
równiez prosze o maila
Jestem zainteresowana ofertą. Poproszę o bardziej szczegółowe informacje na priv lub wojttryn(malpa)gmail(kropka)com
Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Ewa
Witam.
ja również poproszę o info oraz cennik na maila. siooom<małpa>wp(kropka)pl
Dużo prościej jest kliknąc na KupiGo.com. Obszerna lista sklepów internetowych w USA, m.in. z markową odzieżą, butami, biżuterią, zegarkami. Prosto zamawiasz swoj a kartą lub zlecasz to wykonania a potem juz tylko czekasz spokojnie na przesyłkę. Mniejsze ilości unikają ocleniu, możesz się martwić jeżeli chcesz importować hurtowe ilości - nie zastanawiaj się ubieraj się markowo w ciuchy: levis, old navy, aeropostale, gap, adidas, nike, jcpenney, victoria secret, nautica, sports authority, modells, tommy, armani exchange, shopecko, ralph lauren, nord strom, i wiele więcej marek ---
witam!
jestem zainteresowana Pana ofertą. proszę o kontakt na fh_xenna (małpa) o2 pl
witam jestem zainteresowany Pana ofertą prosze o szczegóły na piotr-gorski(małpa)o2(kropka)pl
z góry dziękuje
Witam
Jestem zainteresowany . Prosze o szczegóły oferty na mmilutki (małpa) interia pl lub na PW
Prosze o info na Denmark_sell (malpa) o2(kropka)pl
Prosze o info na maila hiszpan7 małpa op kropka pl
rowniez prosze o oferte z ciuchami markowymi
karol-krol (malpa) wp (kropka) pl
prosze o kontakt na priv
|
|