Witam jest to moj pierwszy post na forum wiec sie przedstawie, jestem studentem V roku zarzadzania i marketingu studia dziennie, ostatnio zastanawiam sie nad otworzeniem własnej działalności tylko po to by nie tyrać za 1000zl miesiecznie i móc do czegoś dojść. Zanim postanowilem zasięgnąć Waszej rady sporo tu materiałów przeczyztałem i postanowiłem napisać. Mieszkam w mieście w którym mieszka okolo 80tys ludzi jest tu sporo pizzerii, barów, sklepów z markowymi ciuchami, sklepów komputerowych itd, jedynie czego u nas nie ma to miejsca gdzie można zjeść naleśniki - i to jest moj pierwszy pomysl na biznes, drugi natomiast to sklep odzieżowy z odzieżą kupowana w tuszynie, ptaku ( specjalnie sie tam nawet przejechalem zeby zorientowac sie cenowo i musze napisac ze maja tam w hurcie naprawde ladne ciuchy po przystepnych cenach co za tym idzie marza na nich byla by 100% ), jednynie czego mi brakuje to lokalu zarowno do pomyslu pierwszego jak i drugiego, chcialbym zebyscie mi pomogli wybrac ten lepszy pomysl, zebyscie mi pomogli zorientowac sie co do kosztu tych pomyslow, ewentualnych dostawcach, cenach za swiadczone uslugi i wszelaka pomoc odnosnie zdobycia kasy na to a takze wdrozenia w zycie pomyslu.
mam nadzieje ze was nie wkurzylem tym postem.
pozdrawiam