|
Napełnianie klimy w autach |
Napełnianie klimy w autach
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Czy w 65 tys mieście ma prawo bytu punkt napełniania klimatyzacji + car audio i jakieś drobne naprawy elektroniczne typu kasowanie błędów komputera???
W temacie tylko klima, ale w w treści wątku jeszcze inne usługi. Łącząc te usługi masz szanse powodzenia pod warunkiem, że nie ma konkurencji. Osobiście jeżdżę do serwisu Toyoty i powiem, że dla mnie koszt nabicia i odgrzybienia klimatyzacji co roku w wysokości 150PLN jest śmieszny.
Musiałbys pogłówkować żeby być atrakcyjniejszy i przyciągnąć do siebie takich klientów jak ja. Nie mniej jednak życzę powodzenia. Pzdr.
no też myślę że to może się udać bo w mieście radio do auta to oferuje tylko media expert i z dwa malutkie sklepy z elektroniką, dodatkowo też pewnie jakieś felgi aluminiowe z wyższej pułki + jakieś naklejki, końcówki wydechu itp bym w sklepie umieścił... lokalizacja jest w centrum ale w miarę zacisznym i przestronnym miejscu. jeszcze pytanko czy na takie coś można dostać jakieś dotacje?? oprócz tych dla bezrobotnych??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Napełnianie klimy w autach": - napełnianie klimatyzacji samochodowej - Diagnostyka, kasowanie błędów w autach. - NAPEŁNIANIE PIASKOWNIC KOLOROWYM PIASKIEM - naprawa sprzętu chłodniczego,klimy itd... - Firma Pier&Gio wynajmuje powierzchnie na autach
• Strona 1 z 1
|
|