|
Napisałem skuteczny kurs marketingu GTPR i zarabiania |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Od lutego br. pisze,a raczej napisałem kurs zarabiania w internecie, dzięki GTPR i metodom podobnym. Z moch obliczen wynika że ta metoda zarabiania jest pierwszą w polsce,a kto wie czy nawet na świecie. Chciałbym go skutecznie wypromować, ale najpierw sprawdzić czy wypali. Nie jest to coś takiego jak 15 000 zł czy program 21. Tu nie wpłacam nic. Jednak nie wiem co dalej? Pomożecie ? Chodzi mi o to co mam dalej z tym zrobić- jak wypromować, czy to sie sprawdzi itd. ? liczę na waszą pomoc.
1. chcesz ten poradnik sprzedawac?
2. chcesz spopularyzowac program a tym samym aby szybko i skutecznie sie rozprzestrzenil? 1. Jesli sprzedac to mozesz sprobowac z wydawnictwem zlotemysli.pl lub stworzyc dobra oferte + maja stronke (np cos w tym stylu kodumyslu.pl). 2. Jesli chcialbys rozdac za frre i wypromowac to mozesz do tego celu uzyc rozne fora dyskusyjne opisujac program i dodajac zalacznik do pobrania juz jako kompletnuy lub link skad mozna pobrac caly. Jednak pisanie od tak sobie na temat ktory moze nikogo nie interesowac lub nie byc zwiazany z tematyka forum moze zostac odebrane jako spam. Lub uzyj platnych mailingow zakupionych na allegro glownie sprzedaja je "firmy" placace za czytanie maili a co za tym idzie chetnie czytajacy dowiedza sie jak inaczej moga zarobic (najlepsza grupa docelowa - no chyba ze sobie za ten poradnik zaspiewasz jakas wieksza kase to moze lepiej sobie taki mailing odpusc). a tak swoja droga napisales skuteczny poradnik jak zarabiac w sieci a nie wiesz jak go wypromowac? Ja juz bym tego poradnika nie kupil pobrac za frre moze jak bym mil czas...
Mam pytanie: ile zarobiłeś na GPTR? Napisz w przybliżeniu chociaż:)
Z tego co sie orientuję w tych firmach nie zarobisz. Chyba, że masz setki poleconych pod sobą. Klikanie w banery po to aby osiągnąc minimum do wypłaty trwa miesiącami, a nawet jeśli już wypłatę dostaniesz to ile? Stosunek godzin pracy do zarobku wychodzi mizernie. Lepszą formą zarabiania są surfy, ale tam po pierwsze trzeba wpłacać swoje pieniądze, a po drugie ryzyko straty jest duże. Firma w każdej chwili może zniknąć, razem z kasą uczestników rzecz jasna. Wybierając surfy czy gptr, wolę surfy. Na GPTR szkoda po prostu czasu. A co do promocji poradnika to masz wiele możliwości: - reklamuj wlaśnie w firmach gptr - tam powinienes znależć najwięcej zainteresowanych - na forach - napisz e book i spróbuj w złotych myslach, jak Ci to juz poradzono wyżej - zrób www i wykup do niej reklamy - sprzedawaj na allegro Działaj...nigdy w sumie nie wiadomo...może zarobisz na tym. Powodzenia
dobra vavis, nie potrzebne były te dwie ostatnie linijki
,, nie od razu rzym zbudowano,,
karcik93, heh 2 ostatnie linijki zauwazyles ale reszty tekstu juz nie...
|
|